Eve Online > NoobGarten
Pytania na początek
SokoleOko:
Za plexa możesz potem zmienić cechy fizyczne tej postaci (kolor skóry, budowę ciała). Za darmo zmieniasz fryzury i ciuchy oraz bawisz się samym kadrem. Lepsze ciuchy kupujesz za walutę w grze, na początku ceny dla Ciebie będą zaporowe (kurtka czy kiecka kosztuje więcej niż Battleship), ale to się szybko zmieni.
Messor:
najpierw muszę i tak zacząć zarabiać dość, żeby być w stanie się utrzymać i zarobić przy tym, później może zacznę się bawić w kurtki i inne (nie zależy mi aż tak na ubiorze postaci, jeśli można go dowolnie zmieniać, jak na wyglądzie z którym nie będzie mi pewnie chciało się później bawić)
edit.
ktoś byłby chętny podesłać buddy invite na 30 dni? podobno opłacalne w 2 strony :)
Qlko1:
--- Cytat: Messor w Kwiecień 08, 2015, 15:05:45 ---ktoś byłby chętny podesłać buddy invite na 30 dni? podobno opłacalne w 2 strony :)
--- Koniec cytatu ---
Poszło przez PW na forum. Odezwij się ingame do Qlko1.
Xeovar:
--- Cytat: Messor w Kwiecień 08, 2015, 15:05:45 ---najpierw muszę i tak zacząć zarabiać dość, żeby być w stanie się utrzymać i zarobić przy tym, później może zacznę się bawić w kurtki i inne (nie zależy mi aż tak na ubiorze postaci, jeśli można go dowolnie zmieniać, jak na wyglądzie z którym nie będzie mi pewnie chciało się później bawić)
edit.
ktoś byłby chętny podesłać buddy invite na 30 dni? podobno opłacalne w 2 strony :)
--- Koniec cytatu ---
Yyyy czy ja mam zwidy czy właśnie wprowadzili już 30 dni trial bez buddy? Bo tak zapowiadali...
Fake Edit: owszem strona EVE mówi:
SIGN UP FOR A 30 DAY TRIAL
SokoleOko:
Ale ten buddy trial ma zniesione ograniczenia, które są na zwykłym (CHYBA!)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej