Eve Online > Przedpokój

Witam wszystkich

<< < (4/6) > >>

Soulscream:
lol idź do Karmafleet - tam kochają noobków i możesz ginąć szalenie w rifterach które dostajesz za darmo. Nie słuchaj tych hipokrytów tutaj.

Filip Bonn:

--- Cytat: Primary w Marzec 28, 2015, 20:35:11 ---Powiem tak, wzorując się na utalentowanym Bogusławie Lindzie. Synku, co Ty k*rwa wiesz o życiu.
Najprościej mówiąc bez tego "sryliarda" SP nie będzie czuł się komfortowo w żadnym poważnym PvP korpie. Chyba, że najbardziej zawsze marzył o byciu mięsem armatnim latającym w T1, który zawsze ginie od pierdnięcia i ciągnie się za flotą jak smród po majtkach - i zgadnij, to właśnie z Ciebie nie zrobi PvPera. Jak najszybsze kupienie porządnego chara to najszybsza droga do najlepszej zabawy w EvE jakim jest PvP. A tego nauczy się jak będzie miał w czym w porządnym latać.

I na tym skończymy wymianę poglądów. Idźże sobie pokopać na pasku, może Ci oficer wyskoczy i kupisz sobie flotę Hulków.

--- Koniec cytatu ---
Po Twoich opiniach widać,że to ty kopałeś na pasku i nie masz bladego pojęcia o pvp. Jedynie gadasz o lataniu we "flocie" więc pewnie latałeś tylko w blobach i napierdalałeś f1 dlatego takie pr0 rady udzielasz. Nie masz pojęcia ,że aby z kimś wygrać nie trzeba mieć więcej sp, nie trzeba mieć lepszego statku - to jest właśnie piękno eve.  Wystarczy dobrze zafitowany statek i jaja do tego aby wydokować nawet samemu a nie w blobie z 30stoma logistykami które będą Cię repić tak jak ty to pewnie robiłeś latając w tym swoim blobie.
Dla mnie EOT, wszystko co chciałem napisałem a twoje argumenty to inwalida.

Primary:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 28, 2015, 20:54:24 ---Po Twoich opiniach widać,że to ty kopałeś na pasku i nie masz bladego pojęcia o pvp. Jedynie gadasz o lataniu we "flocie" więc pewnie latałeś tylko w blobach i napierdalałeś f1 dlatego takie pr0 rady udzielasz. Nie masz pojęcia ,że aby z kimś wygrać nie trzeba mieć więcej sp, nie trzeba mieć lepszego statku - to jest właśnie piękno eve.  Wystarczy dobrze zafitowany statek i jaja do tego aby wydokować nawet samemu a nie w blobie z 30stoma logistykami które będą Cię repić tak jak ty to pewnie robiłeś latając w tym swoim blobie.
Dla mnie EOT, wszystko co chciałem napisałem a twoje argumenty to inwalida.

--- Koniec cytatu ---

Hahaha, one more thing, kolego - to dla Ciebie zawsze flota = blob i nie wyobrażasz sobie flot kilku/kilkunastu osobowych, które są właśnie piękne. Takie undocki "z dobrym fitem" (co jest totalną abstrakcją bo dobry fit to pojęcie względne) to Ty chyba w Jita po wardeku uprawiałeś. Dziękuję.

[BU FU] Karas:
znam tylko 1 taki przypadek, ze koles wyfarmil kase w milicji. nastepnie kupil chara pvp. byl mega ogarniety, byl mega pokorny, byl jednym z najlepszych mlodych jakich znalem w eve. na naszym forum pisalem ze to byl transfer roku, jak sie udalo chlopaka wcielic. Pisze, ze byl, bo chlopak nagle zniknal... mam nadzieje, ze nic mu sie nie stalo.

Tak wiec, jesli ktos ma glowe na karku, baaardzo sprecyzowany cel w grze, kupienie chara pvp jest bardzo dobrym pomyslem. Po prostu niewielu dorasta mentalnie do takich decyzji.

powtarzam, chlopak byl MEGA OGAR, super wybitny. wieksc moze tylko marzyc, o takim poziomie zmotywowania i checi nauki pvp.

Primary:

--- Cytat: KoMic w Marzec 28, 2015, 20:59:22 ---znam tylko 1 taki przypadek, ze koles wyfarmil kase w milicji. nastepnie kupil chara pvp. byl mega ogarniety, byl mega pokorny, byl jednym z najlepszych mlodych jakich znalem w eve. na naszym forum pisalem ze to byl transfer roku, jak sie udalo chlopaka wcielic. Pisze, ze byl, bo chlopak nagle zniknal... mam nadzieje, ze nic mu sie nie stalo.

Tak wiec, jesli ktos ma glowe na karku, baaardzo sprecyzowany cel w grze, kupienie chara pvp jest bardzo dobrym pomyslem. Po prostu niewielu dorasta mentalnie do takich decyzji.

powtarzam, chlopak byl MEGA OGAR, super wybitny. wieksc moze tylko marzyc, o takim poziomie zmotywowania i checi nauki pvp.

--- Koniec cytatu ---

Otóż to.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej