Eve Online > Patche i dodatki
Structure changes?
ManganMan:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 21, 2015, 20:47:19 ---http://evenews24.com/2015/03/21/dev-blog-back-into-the-structure/
Jakieś grubsze zmiany chyba ale dla mnie to czarna magia ???
--- Koniec cytatu ---
Jeez, to już stacje będzie można fitować? OSOM normalnie :))
Filip Bonn:
ukłon w stronę kerbirów teraz to już nawet żeby postrzelać nie będą musieli wydokowywać ;)
Isengrim:
Ja nie bardzo rozumiem jak to sie ma do zabawy z sov-laserkami. Skoro player-owned stacji jako takich juz nie bedzie (?), to po cholere przejmowac cokolwiek laserkiem, skoro po staremu mozna wrzucic 500 superow i rozpirzyc stacje, a w jej miejsce postawic 3 swoje?
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 22, 2015, 10:47:44 ---Ja nie bardzo rozumiem jak to sie ma do zabawy z sov-laserkami. Skoro player-owned stacji jako takich juz nie bedzie (?), to po cholere przejmowac cokolwiek laserkiem, skoro po staremu mozna wrzucic 500 superow i rozpirzyc stacje, a w jej miejsce postawic 3 swoje?
--- Koniec cytatu ---
Pewnie najpierw będziesz musiał poświecić laserkiem, żeby w ogóle móc do tej stacji strzelać.
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2015, 12:26:13 ---Pewnie najpierw będziesz musiał poświecić laserkiem, żeby w ogóle móc do tej stacji strzelać.
--- Koniec cytatu ---
No ale to o kant dupy potłuc taka zmiana, i tak na koniec dnia bez 400 superów gówno zrobisz. :/ Zwłaszcza, że struktur teraz będziesz mieć w systemie... ileś, a nie jedną. No miejmy nadzieję, że jakoś z tego wybrną.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej