Eve Online > Dyskusje ogólne

Roczne podsumowanie

<< < (4/7) > >>

Filip Bonn:
a zauważyłeś, że adres logowania różni się od adresu logowania z eve.com?  :P

Isengrim:
To ustrojstwo w ogóle nie bierze pod uwagę dmg z dronek, ewentualnie ładuje Curatory do Laserów.

Azbuga:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 22, 2015, 13:19:41 ---a zauważyłeś, że adres logowania różni się od adresu logowania z eve.com?  :P

--- Koniec cytatu ---

nie zauważyłem - dzięki za info - hasło zmienione :)

Szakal:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 22, 2015, 13:19:41 ---a zauważyłeś, że adres logowania różni się od adresu logowania z eve.com?  :P

--- Koniec cytatu ---

AHAHA zara bedzie placz ze konto poszlo sie jebac :D

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 22, 2015, 12:27:55 ---Mi pokazuje ponad 90% damage'u z laserów, podczas gdy latałem głównie Ishtarem i Cynabalem. Do tego jakieś ECM, a ja nigdy nie siedziałem nawet w Falconie z zamontowanymi jammami (używałem go tylko jako betonowego cyno).

--- Koniec cytatu ---
Z tego co rozumiem to CREST liczy dronki jako lasery, bo w kodzie gdzieś jest, że dronki mają 'zafitowane' laserki. A co do ECM to dishonor drones pewnie w ten sam sposób policzone.

--- Koniec cytatu ---
Logowanie jest na sisi, bo tego jeszcze nie ma na TQ i dlatego adres jest sisilogin.testeveonline.com

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej