Śmietnisko > Off Topic

Dzień Mężczyzny

<< < (10/11) > >>

Aenyeweddien:

--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 11, 2015, 12:37:06 ---Ewentualnie moglibyśmy gdybyś udowodniła że nie dorzucamy się do twojej:
emerytury, 13nastki, 14nastki i deputatu

--- Koniec cytatu ---

Nie mam żadnych udogodnień jeśli chodzi o emeryturę więc będę zap....ć do 67 roku życia; 14 brak; deputatu brak; 13 uzależniona od wyniku firmy - w 2014 roku była to równowartość wynagrodzenia za 1 dzień pracy...

Amek Vi:

--- Cytat: Aenyeweddien w Marzec 11, 2015, 23:38:37 ---Nie mam żadnych udogodnień jeśli chodzi o emeryturę więc będę zap....ć do 67 roku życia; 14 brak; deputatu brak; 13 uzależniona od wyniku firmy - w 2014 roku była to równowartość wynagrodzenia za 1 dzień pracy...

--- Koniec cytatu ---

Wersja mocno optymistyczna. Obawiam się, że nasze wnuki będą się pytać "co to była ta emerytura?".

Ogólnie poranną prasówkę ostatnimi czasy warto zacząć od centrali.

Filip Bonn:
Aenyeweddien nie masz co narzekać i tak kobiety żyją statystycznie o 8 lat dłużej od mężczyzn  :'(

FITTIpalti:

--- Cytat: Doom w Marzec 11, 2015, 17:49:46 ---a gości przeciwnych kościołowi katolickiemu traktowało się toporem przez pysk albo stosem

--- Koniec cytatu ---
Problem w tym że właśnie u nas nie było mocnego kościoła i to Krzyżacy byli tym kościołem, Polska w tych czasach była najbardziej tolerancyjnym krajem w Europie ;)
Polacy dobrze się dogadywali niestety zabory zrobiły swoje i teraz masz to małe piekiełko ;)

Filip Bonn:
No dokładnie FiTTi :)
Nawet nie potrzebowaliśmy komuny, wystarczyła nam 'złota' polska szlachta i liberum veto

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej