Eve Online > Patche i dodatki
Nowy SOV system
Isengrim:
--- Cytat: tianan w Marzec 05, 2015, 13:49:25 ---Fakt stain jest duże nie trzeba z niego wylazic.
--- Koniec cytatu ---
BUFU nie siedzi w Stain od dobrego pół roku, FYI. :P
tianan:
Ale wspomnienie wiecznie żywe. A powaznie to diabli wiedza co ccp wymysli na koniec ale napewniej z polowy zmian sie wycofaja bo ich bloki zajeczą. A po prawdzie gdzies widzialem dobry tekst ze jakby sie ktos chial bawic mechanika inkursji to robilby inkursje a nie siedzial w zero. A teraz bedzie wymuszona mechanika ala inkursje do kazdej struktury tylko ze bardziej upierdliwa i nieplatna. , a co to tego hi Fitti nie zapomnij ze wiekszosc ludzi ktorzy zaczęło rentowac zero zostalo do tego zmuszonych ciąglymi nerfami high seka wywolanymi marudzeniem do ccp ludzi wlasnie twojwgo pokroju. Wiec teraz jak to mowia sami jestescie sobie winni.
Doom:
--- Cytuj ---A po prawdzie gdzies widzialem dobry tekst ze jakby sie ktos chial bawic mechanika inkursji to robilby inkursje a nie siedzial w zero.
--- Koniec cytatu ---
A przypadkiem głowne "nagroda" za incursje nie jest możliwa tylko w null?
--- Cytuj ---a co to tego hi Fitti nie zapomnij ze wiekszosc ludzi ktorzy zaczęło rentowac zero zostalo do tego zmuszonych ciąglymi nerfami high seka wywolanymi marudzeniem do ccp ludzi wlasnie twojwgo pokroju.
--- Koniec cytatu ---
Bredzisz. Hi było zbyt wygodne i nawet ja to przyznam mimo że w null mieszkam okazjonalnie. Może nie posunę się do tego aby mówić że pozim nerfa jest i tak za niski czy za wysoki, ale przebudowa mechaniki była potrzebna. Tyle ze podobnie jak przerobienie dron była za późno i tu uważam że w niewłaściwej kolejnoś (uwalić aloye należało przed nerfem lootu z l4). Druga sprawa to fakt że nerfiąc High CCP jednocześnie zrobiło gruby błąd dając mlekiem, miodem i anomalką płynącą krainę przeginając z kolei z metodami zarabiania w null. Za łatwo się tam zarabiało i zbyt prostacko. W efekcie do null posłży małpy które w high i tak nie robiły contentu
FITTIpalti:
Nie rozumiem ... kiedy marudziłem o highseku ?
A przypomniało mi sie, marudziłem jak latałem frachtem i bałem się jak mnie klepną w 0,5/0,6 bo co to za highsec co można strzelać do kogo popadnie w zasadzie bezkarnie.
Doom:
--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 05, 2015, 14:54:16 ---Nie rozumiem ... kiedy marudziłem o highseku ?
--- Koniec cytatu ---
czytaj ze zrozumieniem. nie Ty osobiście tylko dres.. znaczy sie no pvperzy tacy jak Ty :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej