Eve Online > Patche i dodatki

Nowy SOV system

<< < (9/31) > >>

Filip Bonn:
a ty dalej swoje...
Po pierwsze w EVE nie ma piechoty więc nie wiem co się tak uwziąłeś.
Po drugie Twój przykład z domem zupełnie nietrafiony bo znów odnosisz się do teraźniejszości a EVE dzieje się w przyszłości. Więc wyobraź sobie że jak za XXXlat domy będą sterowane przez komputer centralny i on będzie miał kontrolę nad zamkami. To jak zhackuje ten komputer to zmienię właściciela domu bez użycia siły.
Teraz sobie wyobraź ,że analogicznie w EVE można zhackować większe struktury.
Po trzecie poczytaj trochę klasyki sci-fi. Polecam S. Lema

Goomich:
CCP otwiera się na nowych konsumentów?

Soulscream:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 04, 2015, 15:24:20 ---a ty dalej swoje...
--- Koniec cytatu ---

No faktycznie nie ma piechoty, a gallente jak zajmowało Caldari Prime to postrzelało do nich z orbity i zajęło tym planete tak ?

pierwsze HAHAHAHAAHAHAHAH

--- Cytuj ---Po drugie Twój przykład z domem zupełnie nietrafiony bo znów odnosisz się do teraźniejszości a EVE dzieje się w przyszłości. Więc wyobraź sobie że jak za XXXlat domy będą sterowane przez komputer centralny i on będzie miał kontrolę nad zamkami. To jak zhackuje ten komputer to zmienię właściciela domu bez użycia siły.

--- Koniec cytatu ---

To jest włamanie, a nie zajęcie bo nie masz PRAWA DO ZIEMI robiąc przewrót czy tudzież zabijając właściciela ale wtedy będziesz mordercą bo PRAWA wciąż nie zmienisz bez przewrotu

Drugie HAHAHAHAHAHAHAHA

--- Cytuj ---Teraz sobie wyobraź ,że analogicznie w EVE można zhackować większe struktury.
Po trzecie poczytaj trochę klasyki sci-fi. Polecam S. Lema

--- Koniec cytatu ---

A ja polecam poczytać również trochę klasyki Asimova np.

trzecie HAHAHAHAHAHAHAH

Qlko1:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 04, 2015, 15:24:20 ---a ty dalej swoje...

--- Koniec cytatu ---
No właśnie jest. Dust, Projekt Legion - CCP wprowadziło piechotę do świata EvE.

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 04, 2015, 15:24:20 ---Po drugie Twój przykład z domem zupełnie nietrafiony bo znów odnosisz się do teraźniejszości a EVE dzieje się w przyszłości. Więc wyobraź sobie że jak za XXXlat domy będą sterowane przez komputer centralny i on będzie miał kontrolę nad zamkami.

--- Koniec cytatu ---
Póki nie zabiję człowieka który mieszka w domu sterowanym komputerem, ten dom nie jest mój. Nie moge do niego wejść bez obaw. W środku jest wkurwiony właściciel.

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 04, 2015, 15:24:20 ---Teraz sobie wyobraź ,że analogicznie w EVE można zhackować większe struktury.

--- Koniec cytatu ---
Chętnie, czekam na laserki do hackowania Tytanów, Matek, Carrierów. Trzeba będzie wypieprzyć wszystkie działa i rakiety, no bo przecież można hackować.

Przestrzeni nie podbija się hackowaniem, wojną ekonomiczną, religią, ideologią. Albo masz przewagę zbrojną, albo plecy które Ci ją zapewnią.

Państwo A zagarnia państwu B terytorium na dwa sposoby:
1. Grozi wpierdolem i zabiera.
2. Spuszcza wpierdol i zabiera.
W obu wypadkach decyduje siła militarna.

Doom:

--- Cytat: qlko1 w Marzec 04, 2015, 15:14:34 ---Rozumiem, że dalej nie widzisz debilizmu w założeniach tego systemu?  ::)

Zastanawiam się, czy roli laserka nie mogłaby pełnić wystrzelona kapsuła z żołnierzami na pokładzie. Abordaż stacji by przejąć władzę nad strukturą jest logicznym rozwiązaniem. Może blockade runnery miałyby nowe zastosowanie jako jednostki desantowe. Było tyle innych możliwości...

--- Koniec cytatu ---
I jeszcze żeby w tej capsule dustowcy jechali? Nie masz dustowców? Sorry nie masz stacji i systemu (nie ważne bronisz czy atakujesz)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej