Eve Online > Dyskusje ogólne
[FANFEST 2015] Worlds Collide
Doom:
Filip nie wiem jak to aktualnie wygląda, ale jakiś czas temu grupa graczy mających chińskie internetowe paszporty zrobiła eksperyment w postaci założenia postaci na serenity i po wyszkoleniu walce przeciw chinolom. Efekt był z grubsza taki że PL za swoich najlepszych czasów (znaczy jak wystawiali konwencjonalne floty, a nie 2 supery na każdego subcapa strony przeciwnej na gridzie) było zawstydzone że oni tak dobrze nie rezają
Filip Bonn:
Każdy kto ma w rodzinie osoby z imionami Zhang, Wang, Li, Liu, Lee, Kim, Xiao ma esport we krwi. ;)
Można pozbijać się z ich wyglądu ale odkąd pamiętam azjaci zawsze trzymali wysoko poprzeczke w esport'ach.
Poziom na który wynieśli Starcrafta za czasów jedynki to był kosmos.
Raan Kern:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Luty 14, 2015, 10:16:36 ---Każdy kto ma w rodzinie osoby z imionami Zhang, Wang, Li, Liu, Lee, Kim, Xiao ma esport we krwi. ;)
Można pozbijać się z ich wyglądu ale odkąd pamiętam azjaci zawsze trzymali wysoko poprzeczke w esport'ach.
Poziom na który wynieśli Starcrafta za czasów jedynki to był kosmos.
--- Koniec cytatu ---
Niby tak ale w EVE są dużo krócej i w jakimś względzie mają mniejsze zróżnicowanie (raz że sami Chińczycy, dwa że napland), więc nie wykształcił się u nich taki skill jak na TQ.
Tak jak doom mówi, kiedyś ekipa graczy z TQ zrobiła konta na Serenity i jechali tam wszystkich jak noobów.
Nie mogę znaleźć topica teraz ale zapamiętane wrażenie to coś w stylu 1:10 a i tak szło z nimi jak z dziećmi.
Zero taktyki, doktryn, fity z czapy i całe gangi z czapy.
Trochę już czasu minęło od w/w eventu i możliwe, że skoro na turniej idą najlepsi z servera, to będzie to jakaś ogarnięta ekipa, ale paczki fajek bym na nich nie postawił.
Mogę się mylić :)
Filip Bonn:
No ja zrozumiałem Dooma tak że na serenity był wysoki poziom jak w Pl za czasów świetności. Czyli dobry.
GlassCutter:
Niby jak tam ma działać dobre small pvp jak tam sama farma, z kim się bić, na kim trenować? Poczytajcie sobie o 49-U6U.. Ginęli w jednym tytanie, wskakiwali w kolejnego i wracali do bitwy. Tytany za miskę ryżu.
A co do PL na serenity to ja widziałem tylko wątki gdzie rozkminiali jak primarować cele (domek, domek, płotek, krzaczek) i film na którym zaciukali frejami vage i zdaje się curse. Do niczego spektakularnego nie dotarłem, jak ktoś ma źródła to chętnie poczytam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej