Śmietnisko > Flamewar
NC. supery na gridzie. YQX-7U
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Luty 15, 2015, 20:03:41 ---Tak w ogóle to ile graczy należy do tych całych lajansów?
Gdzieś czytałem że Goonie to jakieś 100k ludzi :O prawda to?
--- Koniec cytatu ---
Spolecznosc uzaleznionych od Ritalinu amerykanskich nastolatkow jest duzo liczniejsza, ale na szczescie nie wszyscy graja w EVE. Liczba, ktora zarzuciles, najprawdopodobniej odzwierciedla ilosc aktywnych charow w calym CFC powerbloku, w ktorym sa rowniez allianse stowarzyszone, pety, Rosjanie i roznego rodzaju kibice i tzw. pubbies w stylu Soulscreama. Wiec zeby uzyskac liczbe realnych graczy trzeba by te 100tys podzielic przez co najmniej 5.
Soulscream:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Luty 15, 2015, 20:03:41 ---Tak w ogóle to ile graczy należy do tych całych lajansów?
Gdzieś czytałem że Goonie to jakieś 100k ludzi :O prawda to?
--- Koniec cytatu ---
Goonów grających w EVE z aktywnymi kontami na SA może jest z 2,500 ? Jeżeli pytasz o Something Awful to stan z 08:15 - 16.02.2015 to 190,940 users total. Niestety mój przedmówca miał zły dotyk w dzieciństwie i stara się być bardzo fajny i jak zwykle pierdoli farmazony i używa pojęć których nie rozumie.
Zresztą tutaj podstawowe statystyki w pasku :-)
Anthar:
O lol Cat, Ty ... zyjesz :D
Lognij sie czasem.
CATfrcomCheshire:
Logne sie jak wytrzezwieje :)
Zwami:
--- Cytat: Soulscream w Luty 16, 2015, 08:16:19 ---Goonów grających w EVE z aktywnymi kontami na SA może jest z 2,500 ? Jeżeli pytasz o Something Awful to stan z 08:15 - 16.02.2015 to 190,940 users total.
--- Koniec cytatu ---
czy istnieje jakaś inna gra online poza eve, szumnie nazywa siebie MMO i sandboxem która po 10 latach swej działalności i reklamowania się gdzie tylko idzie ma tak liczne grono użytkowników? Qłko i krzyżyk online miało by więcej :)
nawet tym tempym goonom wkońcu się to znudzi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej