Śmietnisko > Flamewar

NC. supery na gridzie. YQX-7U

<< < (12/16) > >>

Zwami:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 12, 2015, 21:37:19 --- a c0ven nadal nie chce sie rozpasc.

--- Koniec cytatu ---

w myśl zasady, że kupy nikt nie ruszy? - wiesz, trzeba mieć jeszcze czym się rozpadać..

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 12, 2015, 22:08:38 ---Usuń wszystkie offtopowe posty

--- Koniec cytatu ---
Usun konto.

--- Cytat: Soulscream w Luty 13, 2015, 09:46:11 ---Dziękuje, że kopiujesz styl z goonfleet dot com, Mittani byłby z Ciebie dumny. Rozumiem, że mogę już wbić flagę z grubą pszczołą w polskie community i napisać achivement unlocked?

--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, kopiuje styl z gooncostam.com, Goonsi odniesli nademna, zaraz jak to bylo, #culturalvictory

--- Cytat: Zwami w Luty 13, 2015, 18:00:36 ---w myśl zasady, że kupy nikt nie ruszy? - wiesz, trzeba mieć jeszcze czym się rozpadać..

--- Koniec cytatu ---
Napisz czasem cos sensownego, bo az sie ciezko czyta ten hejt.

Zwami:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Luty 13, 2015, 20:38:23 ---Napisz czasem cos sensownego, bo az sie ciezko czyta ten hejt.

--- Koniec cytatu ---

Ale, gdzie tu hejt ja tylko stwierdzam fakty poparte liczbami powiedz jeszcze, że AAA też się nie rozpadło oh wait zapomniałem zombie never dies.
Bandę kilku wrednych leśnych dziadków raczej nie nazwał bym aliansem pvp zrobiliście se tylko kurwidołek dla botów w głębokiej dupie i myśleliście, że świat tam o was zapomni. Jeśli, by, wam zależało na ludziach i na grze, to coven, by tak nie wyglądał, jak wygląda. Właściwie, to coven rozpadł się po wyjściu pbn.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Zwami w Luty 14, 2015, 14:41:54 ---Właściwie, to coven rozpadł się po wyjściu pbn.

--- Koniec cytatu ---
Wlasciwie to c0ven nie rozpadl sie tylko dlatego, ze PBN zechcial nas laskawie opuscic, ale opinia zjebow jeszcze dlugo sie za nami ciagnela  8) Twoj styl wypowiedzi, jako ich fana (lub raczej bylego tepego czlonka) kolejny raz przypomina, czemu tak sie stalo.

Zwami:
Wojna o stołki na górze do jedno, a zmarnowany ludzki potencjał (mega skilowy i ogarnięty) to, co innego

Russian pet's FOREVER

EOT cya

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej