Śmietnisko > Flamewar
NC. supery na gridzie. YQX-7U
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Luty 12, 2015, 16:58:07 ----0.1 - -0.3 Wynająć? masochiści w EvE juz nie graja.
jumpbridge jedyna ~rozsadna rzecz w takim sovie - ale to sam napisałem wczesniej.
--- Koniec cytatu ---
Roamując przez eve nie spotykałem się z systemami bez sova.
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 12, 2015, 17:26:29 ---Roamując przez eve nie spotykałem się z systemami bez sova.
--- Koniec cytatu ---
Ja pytam cały czas o to: (sens)
"2. Gdyby systemy traciły sova w momencie nie korzystania z danego systemu. Aby nie istniały regiony gdzie niby sov jest albo nawet go nie ma ale nikt tam nie może zamieszkać bo zaraz zostanie na glanach wyniesiony do hi sec-a"
A Ty o tym co jest teraz, no to sobie nie popiszemy...
Soulscream:
--- Cytat: Jabolex w Luty 12, 2015, 18:44:17 ---Ja pytam cały czas o to: (sens)
"2. Gdyby systemy traciły sova w momencie nie korzystania z danego systemu. Aby nie istniały regiony gdzie niby sov jest albo nawet go nie ma ale nikt tam nie może zamieszkać bo zaraz zostanie na glanach wyniesiony do hi sec-a"
A Ty o tym co jest teraz, no to sobie nie popiszemy...
--- Koniec cytatu ---
STAGE FUCKING POINT
CATfrcomCheshire:
Centrala 2015: Herezja sie lictuje z Soulscreamem, kto jest wiekszym hipokryta, a kto grafomanem. Tloluvin nadal wali glowa w wall of texty, ktorych i tak nikt nie czyta. Jabolex nadal nic nie rozumie. Niebieski paczek nadal okupuje nullsec, a c0ven nadal nie chce sie rozpasc.
[VIDE] Herezja:
A kolega z postu powyżej wyskakuje jak filip z konopi i jak zwykle nic konstruktywnego do dyskusji nie wnosząc.
Doom prośbę mam.
Usuń wszystkie offtopowe posty bo śmietnik jest już dokumentny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej