Śmietnisko > Flamewar
NC. supery na gridzie. YQX-7U
GlassCutter:
--- Cytat: Soulscream w Luty 11, 2015, 08:42:32 ---Sztuczny rozwój czyli skasowanie wszystkiego ludziom czego dorobili się przez lata grania. Walnij się w garnek. Twój pomysł przyniesie więcej szkody niż pożytku. Ludziom z czystego lenistwa nie chciałoby się robić tego ponownie i poleciałyby anulacje subskrypcji.
--- Koniec cytatu ---
To już nawet nie chodzi o kasowanie rzeczy których się ludzie dorobili (co już samo w sobie jest absurdem). Herezja nie rozumie, że po wyzerowaniu gry, dobrze zorganizowane sojusze zwyczajnie zaorają wszystko nie napotykając oporu. Niestety jak widać po plusach, gładkie pierdolenie bez chwili refleksji zawsze spotka się z aprobatą. Cokolwiek co w teorii ma na celu ułatwić życie tym małym obraca się na ich niekorzyść.
Soulscream:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 11, 2015, 09:40:31 ---To już nawet nie chodzi o kasowanie rzeczy których się ludzie dorobili (co już samo w sobie jest absurdem). Herezja nie rozumie, że po wyzerowaniu gry, dobrze zorganizowane sojusze zwyczajnie zaorają wszystko nie napotykając oporu. Niestety jak widać po plusach, gładkie pierdolenie bez chwili refleksji zawsze spotka się z aprobatą. Cokolwiek co w teorii ma na celu ułatwić życie tym małym obraca się na ich niekorzyść.
--- Koniec cytatu ---
Ja już nawet o tym nie myślę, sam pomysł resetu jest tak beznadziejny, że mi przez głowę nie przechodzi. Chcesz gry sezonowe to do diablo czy cywilizacje :).
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Soulscream w Luty 11, 2015, 10:03:04 ---Ja już nawet o tym nie myślę, sam pomysł resetu jest tak beznadziejny, że mi przez głowę nie przechodzi. Chcesz gry sezonowe to do diablo czy cywilizacje :).
--- Koniec cytatu ---
Soul w tym problem, że jak zwykle z Glassem widzicie tylko jedną stronę medalu.
Soulscream:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 11, 2015, 11:44:58 ---Soul w tym problem, że jak zwykle z Glassem widzicie tylko jedną stronę medalu.
--- Koniec cytatu ---
Widzę obie strony medalu, ale dziękuje że uświadomiłeś, że wiesz ode mnie lepiej co widzę.
GlassCutter:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 11, 2015, 11:44:58 ---Soul w tym problem, że jak zwykle z Glassem widzicie tylko jedną stronę medalu.
--- Koniec cytatu ---
A jaka jest ta druga jeśli wolno spytać? Patrzenie na sprawy od dupy strony i stosowanie krótkotrwałych rozwiązań?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej