Śmietnisko > Flamewar
NC. supery na gridzie. YQX-7U
[VIDE] Herezja:
Tej grze (EVE) na obecną chwilę brakuje tylko pełnego wymazania danych i postaci. Niech nawet dadzą każdemu graczowi po pół roku czy nawet rok suba to i tak na lepsze by wyszło grze.
Wszystko od nowa budować i skili uczyć się. EHHH marzenia.
GlassCutter:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 10, 2015, 19:35:22 ---Tej grze (EVE) na obecną chwilę brakuje tylko pełnego wymazania danych i postaci. Niech nawet dadzą każdemu graczowi po pół roku czy nawet rok suba to i tak na lepsze by wyszło grze.
Wszystko od nowa budować i skili uczyć się. EHHH marzenia.
--- Koniec cytatu ---
Chyba tylko Ty jesteś tak naiwny by wierzyć że to by cokolwiek zmieniło.
Jabolex:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 10, 2015, 18:52:28 ---Glass nie wiem czy grasz pięć lat w sumie za to wiem, że Jabolex nie więc zrozumiałe jest jego zainteresowanie tematem.
Zapomniał dziad jak szczeniakiem był? ];)
--- Koniec cytatu ---
Bardzo mi przykro że gram juz ponad 5 lat. (napisz nie mniej niz 7 i będzie OK)
Ale Ty wiesz lepiej ile gram.
Po wprowadzeniu jump fatigue Supery nie są juz tak popularne - ale skąd mogę o tym wiedzieć.
Przeciez nadal gram...
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 10, 2015, 19:43:38 ---Chyba tylko Ty jesteś tak naiwny by wierzyć że to by cokolwiek zmieniło.
--- Koniec cytatu ---
Troszkę by zmieniło. Bo całe zaplecze niezbędne do odbudowy, nauka skili zajęła by sporo czasu tym bardziej, że nie byłoby tych zapasów środków, isków, bpo itp kwiatków. Jak by jeszcze dodali do tego wyczerpujące się złoża na moonach, planetach itp tak aby często trzeba byłoby szukać nowych złóż to też by wiele zmieniło.
GlassCutter:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 10, 2015, 21:58:06 ---Troszkę by zmieniło. Bo całe zaplecze niezbędne do odbudowy, nauka skili zajęła by sporo czasu tym bardziej, że nie byłoby tych zapasów środków, isków, bpo itp kwiatków. Jak by jeszcze dodali do tego wyczerpujące się złoża na moonach, planetach itp tak aby często trzeba byłoby szukać nowych złóż to też by wiele zmieniło.
--- Koniec cytatu ---
I za 2 lata kolejny reset? Naiwnie wierzysz że siłą bloków są iski, zasoby sprzęty i chuj wie co jeszcze. Nie mój drogi ich siłą jest dyplomacja, ORGANIZACJA i własne narzędzia budowane i doskonalone we własnym zakresie, zoptymalizowane by exploitować mechanikę gry do granic możliwości. Goonswarm został zdisbandowany, przestał istnieć i w ciągu 2, 3 lat startując praktycznie od zera rządzi galaktyką. Szok co nie? Jeśli cokolwiek zależałoby głównie od ilości kasy to byle ally rentierskie powinno rzucać na kolana wszystkich dookoła. Ale tak, resetujmy grę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej