Śmietnisko > Flamewar
Buraki do lasu [Odp: Raciale ? Bonusy ?]
Qlko1:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 01, 2015, 19:05:21 ---Zbanujcie tego jełopa Zwami moze choć na kilka dni będzie trochę spokojnie. :(
--- Koniec cytatu ---
Bump. Doom rozważ proszę to jeszcze raz, gość jest naprawdę uciążliwy, a merytorycznie do dyskusji nie wnosi zwykle nic. Ani to członek community EvE, ani kompetentny głos w jakiejkolwiek sprawie.
ManganMan:
--- Cytat: qlko1 w Luty 02, 2015, 12:18:01 ---Bump. Doom rozważ proszę to jeszcze raz, gość jest naprawdę uciążliwy, a merytorycznie do dyskusji nie wnosi zwykle nic. Ani to członek community EvE, ani kompetentny głos w jakiejkolwiek sprawie.
--- Koniec cytatu ---
Ja jakby co już zgłosiłem co trzeba, komu trzeba ;)
Zgudi:
Ja to bym chciał, żeby jakiś izolowany topic dla zbanowanych powstał gdzie można by poczytać ich pretensje. >:D
Filip Bonn:
http://www.goldenline.pl/grupy/Zainteresowania/absurd/banana-klub-czysciec-zbanowanych,1487622/
Zwami:
--- Cytat: qlko1 w Luty 02, 2015, 12:18:01 ---Bump. Doom rozważ proszę to jeszcze raz, gość jest naprawdę uciążliwy, a merytorycznie do dyskusji nie wnosi zwykle nic. Ani to członek community EvE, ani kompetentny głos w jakiejkolwiek sprawie.
--- Koniec cytatu ---
a do tvn`u już napisałeś?
śmieszny z ciebie zwierzaczek i tobie podobni.
to nie dyskusja tylko FLAME-WAR dupku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej