Eve Online > NoobGarten
Gra we dwóch, współ-uzupełnanie, porady dla dwóch nowych graczy :)
Aenyeweddien:
--- Cytat: Colonel w Luty 20, 2015, 00:35:00 ---
>>>>>>>>> CZYTAĆ >>>>>>>> http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12198.0
--- Koniec cytatu ---
Ale nie zaszkodziłoby aby zaczęli od szkoleń w UA >:D
[BU FU] Karas:
chcialbym zauwazyc, drobny szczegol.
user
Ostatnio aktywny: Luty 02, 2015, 10:26:34
dziekuje.
Aenyeweddien:
--- Cytat: KoMic w Luty 20, 2015, 13:22:59 ---chcialbym zauwazyc, drobny szczegol.
user
dziekuje.
--- Koniec cytatu ---
Ale to nic nie znaczy bo równie dobrze może się zalogować jutro :P
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: KoMic w Luty 20, 2015, 13:22:59 ---chcialbym zauwazyc, drobny szczegol.
user
dziekuje.
--- Koniec cytatu ---
To niczego nie dowodzi, a zwlaszcza tego, ze kopanie jest bardziej pasjonujace, niz piratka. Piratke da sie robic juz na samym poczatku kilkoma fregatami, wystarczy tylko zaczac polowac na takich samych nubow :) a potem stopniowo ze skillami i doswiadczeniem rzucac sie na coraz wieksze cele, skamy, szpiegostwo industrialne, pvp ekonomiczne itd. Tylko w ten sposob ta stara(!) gra jest w stanie dostarczyc dostatecznie duzo emocji nowemu graczowi, zeby sie wciagnal i zostal na dluzej, bo PVP to chyba jedyna nadal mocna strona EVE. Pokazwanie tej gry nowym od strony lasera gorniczego drazacego asteroide Veldsparu to najgorsze, co mozna zrobic, zeby zatrzmac tych ludzi w grze, a prawdziwa piratka pozwala poznac EVE od podszewki od jej najciemniejszej i najzajebistszej strony 8)
Filip Bonn:
Wy to jesteście malkontenci. Grałem w niejedno syfiaste mmo i uwierz pvp to nie jedyna mocna strona EVE.
Po za tym aby się wciągnąć w EVE wystarczy poznać fajnych ludzi. Ja miałem to szczęście i pewnie dlatego jeszcze gram.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej