Eve Online > Patche i dodatki

Tiamat - Patch Notes'y etc.

<< < (15/16) > >>

Doom:
jak działają na niego jamery to falcon, którego ma na alcie każdy "szanujący" się pvper załatwi sprawe, opcjonalnie scorpion albo widow, ale nie wiem czy warto ryzykować konfronatcję BO z tą cholerą.
jeszcze jedna rzecz która przychodzi mi do bani a czego ccp nie powiziało to czy loot jest zalezny od SS'a - jeśli tak to takie cargo jak chłopcy tytanowcy zobaczą tylko własnie Ci co bedą supery dropić w null na swoim bezpiecznym terenie

Xeovar:
Driftery da sie kitować, cerbem na LR go załatwiali ludzie.
Co do dropa, to ponoć ten screen jest prawdziwy, ale ponoć dropi 1 na 10 drifterów...

Azbuga:
ostatnio zauważyłem poważną zmianę w low secu ze wzgledu na niewidzialne recony - pojawiły się znów statki których dawno tam nie było widac - cruzy i bcki - jako baitujący element gangów ze wsparciem reconów. Tereny milicji przestały być zagrodą dla fretek. ludzie się radośnie tłuką w kilkuosobowyc flotach. miło

Qlko1:

--- Cytat: Azbuga w Luty 24, 2015, 15:31:28 ---ostatnio zauważyłem poważną zmianę w low secu ze wzgledu na niewidzialne recony - pojawiły się znów statki których dawno tam nie było widac - cruzy i bcki - jako baitujący element gangów ze wsparciem reconów. Tereny milicji przestały być zagrodą dla fretek. ludzie się radośnie tłuką w kilkuosobowyc flotach. miło

--- Koniec cytatu ---

To co, wracamy do roamującego carriera? :D

Dziobak:
no fak tycznie da sie cerberem w jedengo to udziabać
https://www.youtube.com/watch?v=8Wh-S_4i8Gg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej