Śmietnisko > Off Topic
Dyskusja: Najlepsza ksiazka Sci-fi ktora przeczytales i wracasz do niej po latach...
Xeovar:
--- Cytat: ManganMan w Października 13, 2012, 20:07:59 ---Ładnie.
BTW, co sądzicie nt. serii StarFire'a z Steve White'm oraz serii Dahak?
Z pierwszej mam Powstanie i Krucjatę...
--- Koniec cytatu ---
Dahak mi się podobał i żałowałem że nie było czegoś więcej w tym świecie. StarFire nie kojarzę z bańki musiał mi nie zapaść w pamięć.
Xarthias:
Dahak to o tym statku, którym okazał się nasz księżyc? Spoko, ale utknąłem w połowie pierwszego tomu (bez jakiegoś konkretnego powodu, bo książka dobra) i nie miałem okazji wrócić.
Starfire ma niezłe pierwsze 4 tomy. Potem, jak Weber odłącza się od teamu, robi się słabo.
Doom:
Tak seria Dahak to o tym statku co udawała nasz księżyc. Przeczytałem chyba całość która zostala napisana (a przynajmniej wydana po naszemu) Poziom trzyma serii Imperium Człowieka może nawet lepszy.
Starfire tomy do któych przyłozył reki Weber mi się bardzo podobaly, ten do którego nie przyłozył jakoś nie bardzo (ma być kontynuacja to może duet pisarzy się zrehabilituje) + Weber ma w planie dwie kolejne odsłony z tej serii pod swoim nazwiskiem
ManganMan:
Czytam w tej chwili "Nocny pociąg do Rigiel" Tima Zahna. Co sądzicie o jego trylogii "Conquerors"?
Doom:
Że kogoś z amber powinno się powiesić za jajka na drucie kolczastym za nie dokończenie serii po polsku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej