Eve Online > Patche i dodatki
JANUARY RECON BUFF
Doom:
Jeśli mu chodzi i light missile, to cruzery miały system uzbrojenia który nazywał się co prawda inaczej, ale ikone miał tą samą...
Theronth:
--- Cytat: Sheridan w Grudzień 20, 2014, 15:44:39 ---Wydaje mi się że jakieś 2 lata+, dali je chyba razem z anci repkami. W moim przypadku to owo zawsze ;)
--- Koniec cytatu ---
Rapidy były przynajmniej od 2009, zreworkowoali je jakiś rok czy półtora temu.
GlassCutter:
Takie EvE, gdyby je faktycznie zrebalansowali czyli ujebali trochę falcona, zrobili coś z rookiem żeby był faktycznie alternatywa i dali w łeb lachowi to byłby shitstorm porównywalny z nerfem skoków. A obecnie każdy się brandzluje na forum, problem pojawi się pózniej, ale nie będzie już tak głośno i wszystko odbędzie się spokojniej. Chujowe, krótkowzroczne community i tyle.
Theronth:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 20, 2014, 19:48:46 ---Takie EvE, gdyby je faktycznie zrebalansowali czyli ujebali trochę falcona, zrobili coś z rookiem żeby był faktycznie alternatywa i dali w łeb lachowi to byłby shitstorm porównywalny z nerfem skoków. A obecnie każdy się brandzluje na forum, problem pojawi się pózniej, ale nie będzie już tak głośno i wszystko odbędzie się spokojniej. Chujowe, krótkowzroczne community i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Stary, odnowiłem fit na Curse i jak tylko patch wyjdzie będzie taka farma killi, że głowa mała.
[WILD5] Sheridan Philips:
"Ujebali falcona i zrobili coś z rookiem" nigga plz. To nie jest kwestia shipu, to jest kwestia ewaru. ECM był, jest i będzie kontrowersyjny jako forma fun-breakingu.
ECM boaty zawsze przy small/medium scale engagemencie będzie primarowany jako potencjalny shit bringer. A połączenie primarowania i chujowego tanka (jako że ewar i shieldtank to te same sloty) oznacza, że hit and run jest jedyną sensowną formą walki. Jak na moje siła sensorów powinna też wpływać na czas trwania jamma, to by mogło sporo pozmieniać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej