Eve Online > NoobGarten

Salvaging

(1/4) > >>

Ryo:
Witam,

Zainstalowałem zgodnie z waszymi sugestiami salvagera i mam pytanie - co zrobić z takmi popsutymi częściami zanlezionymi, wyrzucić od razu, sprzedać, przerobić na sórowce, zachować?

GlassCutter:
Jak chce Ci się produkować rigi to to jest właśnie materiał z którego rigi się produkuje, jak nie to na market.

Qlko1:

--- Cytat: Rio Eriker w Grudzień 12, 2014, 06:53:20 ---sórowce

--- Koniec cytatu ---

Dafaq, jest tu jakiś moderator?

Filip Bonn:

--- Cytat: Rio Eriker w Grudzień 12, 2014, 06:53:20 ---Witam,

Zainstalowałem zgodnie z waszymi sugestiami salvagera i mam pytanie - co zrobić z takmi popsutymi częściami zanlezionymi, wyrzucić od razu, sprzedać, przerobić na surowce, zachować?

--- Koniec cytatu ---

Jak interesuje Cię kariera Salvagera to zgłoś się do korpa Pro Synergy, kanał Pro Synergy.

Doom:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 12, 2014, 09:05:34 ---
Dafaq, jest tu jakiś moderator?

--- Koniec cytatu ---
Ta i zaraz Cie palnie za robienie offtopica 8)

--- Cytat: Rio Eriker w Grudzień 12, 2014, 06:53:20 ---Witam,

Zainstalowałem zgodnie z waszymi sugestiami salvagera i mam pytanie - co zrobić z takmi popsutymi częściami zanlezionymi, wyrzucić od razu, sprzedać, przerobić na sórowce, zachować?

--- Koniec cytatu ---
Osobiście na początku bym to sprzedawał, ale ponieważ rig partsy są mało żerne jeśli chodzi o cargo nie lataja z tym na market po każdym wraku tylko rób kurs tam gdzie Ci dają najwięcej siana za to raz na jakiś cza. Jak już sam pewnie zauwazyłeś różne kawałki salvagu mają rózną cenę. Jak zwracałem jeszcze na to uwagę najlepiej schodziły armor platy, coś z circut w nazwie i malted costam. Scrap metal który czasem też pozyskujesz z salvagu jest wyjątkiem to się mieli aby uzyskać trytanium. Sam sprawdź czy w Twojej okolicy lepiej jest sprzedawać to w kawałku czy zmielić nawet na uber stratnych bazowych skilach i sprzedać pozyskany tryt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej