Eve Online > NoobGarten

Czy ta gra jest dla mnie?

<< < (2/9) > >>

karsa:
dzieki za slowa otuchy . Wiecznie mam wiele rzeczy na glowie i boje sie, ze nie pogodze tego.

Tak naprawde juz kilka triali eve za mna, ale czuje, ze nigdy do tego nie siadlem na powaznie i nigdy tej grze do konca nie dalem szansy.

Zarabianie na plexy in game raczej nie wchodzi w gre. W sumie to eve to chyba dosc drogie mmo w porownaniu do reszty, ale jesli bylby fun to nie mam nic przeciwko ;]

nie trzeba sie logowac by kolejkowac skille? hmm... jakies jeszcze ulatwiacze tego typu co mozna zrobic z pracy bez logowania sie? ;)

Isengrim:

--- Cytat: karsa w Grudzień 08, 2014, 22:49:28 ---dzieki za slowa otuchy . Wiecznie mam wiele rzeczy na glowie i boje sie, ze nie pogodze tego.

Tak naprawde juz kilka triali eve za mna, ale czuje, ze nigdy do tego nie siadlem na powaznie i nigdy tej grze do konca nie dalem szansy.

Zarabianie na plexy in game raczej nie wchodzi w gre. W sumie to eve to chyba dosc drogie mmo w porownaniu do reszty, ale jesli bylby fun to nie mam nic przeciwko ;]

nie trzeba sie logowac by kolejkowac skille? hmm... jakies jeszcze ulatwiacze tego typu co mozna zrobic z pracy bez logowania sie? ;)

--- Koniec cytatu ---

Aż tak dobrze to nie ma (jeszcze... bo z tego co ktoś ostatnio pisał już niedługo mają wypuścić kod dla third-party developerów żeby można było np. gadać na Ally albo Corp chacie ze smartfona), ale teraz możesz ustawić do 50 skilli w kolejce na 10 lat, więc logować się będziesz musiał jedynie żeby dodac jakiś skill, który wymagał wytrenowania czegoś wczesniej, np. jakąś specjalizację czy coś.

Zgudi:
Gdziekolwiek pójdziesz, pamiętaj, że sama gra nie jest najważniejsza, lecz ludzie na jakich trafisz. Jak źle, to nie bedziesz miał ochoty na dalszą grę, jak dobrze, to zabawisz następne 5-10 lat w EVE.

[BU FU] Karas:
IMO ta gra jest wybitnie nie dla singla, community to 70% contentu. Wiec jesli dosc szybko nie znajdziesz jakiejs ekipy z ktora bedziesz mogl sie identyfikowac, skonczysz jak setki czy tysiace innych gornikow pastuchow bydla czy innego gowna hisecowego. Dodatkowo jesli zaczynasz, nie masz obycia i dobrej znajomosci mechaniki gry. Bedzie Ci bardzo ciezko. mimo ze cccp stara sie uatrakcyjnic dla casualowcow jak najbardziej to nadal wydaje mi sie to glupi pomysl.
Tak wiec, casual tak, ale musisz miec do kogo odezwac jape na TS. bez tego lepiej wrocic do wowa i dalej farmic sobie itemki czy inne gowno.

karsa:
Jest w tym dużo racji, stąd ten temat. Boje się, że sam siebie oszukuje, albo oszukuje gre. Bo eve zawsze wydawal mnie się mocnym time sinkiem ;)

Naprawde chciałbym móc czasem przynolific i nie raz posiedzieć z kims na TS do 3 nad ranem itp. Ale czasu jakos mi ubywa niż przybywa, niestety.

Co do mmo, to już dawno w nic się nie wkrecilem. Ostatnio miałem epizod z Darkfallem a wcześniej to chyba był Vanilla WoW... a tak to raczej cos w stylu fps, moba. itp.

Ogolnie to cos strasznego stało się z mmo wsadzając wszędzie cos takiego jak battlegrounds. Open world pvp to jak patrząc na popularnośc gier istnieje tylko w eve. Reszta gier to battlegroundy, które nie wiem po co grac, już lepiej w CSa czy Dote...

Nie wiem, może lepiej mi czekac na Elite Dangerous albo Star Citizen, mimo, ze ma się to trochę nijak do Eve, ale jest przynajmniej kosmos ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej