Eve Online > NoobGarten
Czy ta gra jest dla mnie?
karsa:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Grudzień 10, 2014, 09:30:29 ---Karsa biorąc pod uwagę Twoja asekuracyjnosc podejrzewam że będziesz górnik/przemyslowiec albo nie zaczniesz grać wcale ;P
--- Koniec cytatu ---
Chodzi o czas. gdyby doba miała 72h... :/
górnictwo itp. mnie nie interesuje ;p
ale jak widze cos takiego to...
https://www.youtube.com/watch?v=uzGLk4F6aLc
fap fap fap
Filip Bonn:
Za bilet w kinie płacisz 20zl tu za 50zl masz miesiąc. To nie zawarcie związku jak po miesiącu stwierdzisz że to nie to, przestajesz płacić. Koniec żadnej filozofi jak nie sprawdzisz to sie nie przekonasz.
karsa:
Nie musisz mi tego tlumaczyc. Ale mysle, ze potrafie zrobić tak by kupic i nie grac caly miesiąc...
mimo wszystko staram się ograniczać wyrzucania kasy w bloto ;)
Już kilka razy do eve podchodziłem, w międzyczasie potrafiłem stwierdzić, ze nie mam zwyczajnie czasu.
Hastrabull:
tak jak i ja. Zdarza mi się i półtora roku nie przysiąść do gry a subskrypcja leci cały czas.
Zasada jest prosta. Trzeba wejść do gry, trzeba poszukać korpa, trzeba poznać ludzi. Wbrew pozorom Eve to w 99% ludzie. Sama gra jest... nudna :) Owszem, można sobie jakies fabryki zakładać na planetach, jakieś skałki kopać czy inne misje trzepać ale na dłuższą metę jest to po prostu nudne.
Tak więc -> kup gre -> znajdź ludzi -> lataj z nimi -> upewnij się, że nie mają spiny o bzdury
MuadDib:
Jak ktoś kiedyś powiedział "EvE to drugie życie". Podobnie jak w realu nie możesz funkcjonować bez ludzi tak jest i TU:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej