Eve Online > NoobGarten
Czy ta gra jest dla mnie?
[BU FU] Karas:
najlepiej.. tzn najbardziej optymalnie ze strony ekonomicznej jest.
zalozyc triala z zaproszenia 21dni. zobaczyc czy przypadkiem na samej stronie ccp w account management nie ma przypadkiem jakiejs fajnej promocji. np na 3 miesieczna subskrypcje. w naprawde korzystnej cenie. cccp czasem zdarza sie dac trialowcom takie cos na zachete. nastepnie odzyskac tego plexa od osoby ktora wyslala Ci zaproszenie.
najlepiej zrob to z jakims znajomym, kolega, lub kims kogo znasz i wiesz, ze Cie nie wysteruje. da Ci to w sumie okolo 150 dni gry w calkiem przystepnej cenie i po tymokresie bedziesz wstanie juz cos powiedziec, czy Ci sie podoba czy nie.,
karsa:
ok, dzięki za info, ale pomysle jeszcze, bo mam pewne plany, które tez wymagają czasu i mogą przekreslic kazde mmo ;)
co do kupowania na allegro, to jest to legit? Wydawalo mnie się, ze sprzedawanie plexow za kaselamie regulamin gry, itp. i można wylapac banika.
Doom:
Kody o jakich pisze Siri raczej tak. Tak długo jak dostajesz doładowanie na konto, a nie jako item w grze od postaci która do Ciebie zagadała transakcja jest legalana od strony CCP
Filip Bonn:
Karsa biorąc pod uwagę Twoja asekuracyjnosc podejrzewam że będziesz górnik/przemyslowiec albo nie zaczniesz grać wcale ;P
Doom:
potęrzną liczbę asertywnych indywiduów można też znaleźć w blobach na pozycji f1 pusher
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej