Eve Online > NoobGarten

Czy ta gra jest dla mnie?

<< < (5/9) > >>

Dux:

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Grudzień 09, 2014, 10:40:28 ---Jak już Ci koledzy napisali.
W obecnym układzie sił w EVE w Twoim przypadku najlepiej byś wybrał (moim zdaniem oczywiście) jakąś walkę w Low Sec np w milicji lub pogadaj z Col-em na temat Jego watahy wrednych i rządnych krwi piratów ];) choć zdaje się, że ostatnio poszli do WH

--- Koniec cytatu ---

Voodoo śpi od długiego już czasu. Czasem jeszcze się lognę ja w low, albo Demen lub Erato w WH. Tak, że watahy to z tego nie zrobisz :P

Zgudi:

--- Cytat: Dux w Grudzień 09, 2014, 12:37:11 ---Voodoo śpi od długiego już czasu. Czasem jeszcze się lognę ja w low, albo Demen lub Erato w WH. Tak, że watahy to z tego nie zrobisz :P

--- Koniec cytatu ---
Otwórz szkółkę piracką w low. Jak solidnie nagłośnisz temat to prawdopodobnie będziesz miał wielu padawanów i przy okazji z kim latać.

Siri Irme:
Wszystko zależy od tego, na jaką grupę ludzi trafisz (lub się nadziejesz).

Niektóre korporacje, wywierają sporą presję na gracza. Wymagają np. numeru telefonu aby ściągnąć z "reala" do EVE w przypadku jakiejś zadymy. Każą się tłumaczyć, dlaczego Cię nie ma na tsie od tygodnia. Nie grasz czy nie rozwijasz postaci po ich myśli = wypad. Klikniesz nie to co trzeba i nie wtedy, potrafią rozwalić Ci w podzięce statek. Patologia.

Są też korporacje, w których grasz na luzie. Kiedy i jak możesz. Bez spiny o to, czy o tamto. Wspólne akcje to kwestia dogadania się z kolegami/koleżankami z korpa. I nikt Cię nie pokazuje palcem, jak kopiesz skałki w high secu. Żadnych list obecności itp. itd.

Pamiętaj, że to swój czas poświęcasz, Ty za tą grę płacisz więc to Tobie ma być dobrze w grze.

karsa:
hmm... a odnosnie zakupu samej gry.

moge wziac trial a pozniej sub i bede mial pelne konto czy trzeba osobno konto kupic?
Bo akurat widze jakies promo na steam http://store.steampowered.com/app/8500/?snr=1_620_4__46

najdluzszy trial jaki mozna dostac to 30 dni?

gdzie najlepiej kupowac czas gry?

Siri Irme:
Trzymaj się z dala od Steam. Sporo ludzi narzeka na problemy techniczne, grając przez tą platformę. Lepiej ściągnij klienta bezpośrednio ze strony CCP.

Możesz dostać zaproszenie na 21 dniowego triala. Potem, aktywujesz konto do pełnego, a gracz który wysłał Ci zaproszenie, otrzymuje plexa. Jak będziesz miły, może otrzymasz tego plexa na zachętę do dalszej  gry (np. ode mnie)  :)

Osobiście, kody kupuje na Allegro. Mając dostęp do karty kredytowej czy np. PayPala, warto też szukać na sprawdzonych serwisach sprzedających klucze. Czasami trafiają się promocje. Adresów nie podam, bo nie wgryzałem się w ten temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej