Eve Online > NoobGarten

Czy ta gra jest dla mnie?

<< < (4/9) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: karsa w Grudzień 09, 2014, 10:25:40 ---I nie ma akcji typu 'atakujemy, bo wtedy większość spi' ?
Bo nie raz cos takiego widziałem w Darkfallu, jakies organizowanie siege o 4-5 nad ranem w srodku tygodnia  ???

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli chcesz się bawić w trzymanie terenu i politykę to nie takie rzeczy EvE widziało ;) Szpiegostwo i meta-gaming w EvE zasługuje na osobne publikacje i prace naukowe :)

karsa:
Ja rozumiem, ze jest to możliwe i pewnie wielu daje rade w cos takiego się bawic. Ja raczej odpadam do czegos takiego. I chodzi o to czy jest wiele takich miejsc gdzie ludzie się az tak nie spinają ;)

[VIDE] Herezja:
Jak już Ci koledzy napisali.
W obecnym układzie sił w EVE w Twoim przypadku najlepiej byś wybrał (moim zdaniem oczywiście) jakąś walkę w Low Sec np w milicji lub pogadaj z Col-em na temat Jego watahy wrednych i rządnych krwi piratów ];) choć zdaje się, że ostatnio poszli do WH

[BU FU] Karas:
spina zawsze musi qrwa byc. pytanie tylko w jakim obszarze. jedni maja spine na farme inni na sowa, a mnie wqrwia jak cel ucieknie bo cos sie zjebie. Spina jest bardzo wazna, bo dzieki temu staramy sie wypracowywac techniki i sposob naszej gry aby byl najbardziej optymalny. Ambicje i masterowanie jakiejs dziedziny to czesc tej gry i bardzo mocno sobie to cenie, zawsze mozna zrobic cos lepiej, nauczyc sie czegos nowego. W zgranej ekipie ktora ma jasno wyznaczony cel i konsekwentnie dąży do niego, jakos latwiej znalesc motywacje do zalogowania sie kolejnego dnia i bycie czescia calego tego gowna zwanym eve.

karsa:
Mogę się spinac w trakcie gry, jednak nie lubie poczucia "o kurde dziś musze się zalogowac a średnio mi to pasuje".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej