Eve Online > Przedpokój
Czas się pożegnać
Isengrim:
--- Cytat: Zgudi w Grudzień 06, 2014, 15:56:02 ---Może to zdziwi, ale ja na to patrzę nieco inaczej. W większości gier mmo support ma (mocne słowo dla oddania faktycznego stanu) "totalnie wyjebane" na skargi graczy. Więc dobre i to, że chociaż próbują odpisywać i tłumaczyć sprawę pomimo niewielkiej wiedzy.
--- Koniec cytatu ---
To ten pierwszy. Ten Senior GM dal ciala nie tyle niewiedza, ile wlasnie podejsciem "mam pana w dupie i co pan nam zrobi" - i dlatego Jan sie wkurwil.
[BU FU] Karas:
co do webpow, to podobno jest cos takiego. ze jesli suma webow zwolni Twoja max predkosc ponizej 1m/s to nie odwarpisz mimo braku punkta. ale to jest bardziej spotykane na kapslach.
[WILD5] Sheridan Philips:
Zasadniczo ciekawi mnie sam fakt że nie otrzymałeś zwrotu. W 2/3 petycjach taki zwrot dostałem. Czasem zdarza mi się że latając dwoma charami zfreezuje mi jedno konto, ale tylko tengacza na plexie nie oddali.
Zwami:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Grudzień 06, 2014, 08:18:23 ---Skoro nie było co łapać to odpaliłem 1 cykl MWD aby odbić od NPC frytek i nie dostać od nich punkta przypadkowo oraz kazałem warpnąć Jankowi na p1. Jak już wchodziłem w warp, w tym momencie kiedy szip zatrzymuje się tuż przed wejściem w warpa, dostałem 3 weby od wież na plexie.
Czyli po sprawdzeniu okazało się, ze mój Garmur był zwebowany przez 3 wieże NPC dlatego tak wolno rozpędzałem się do warpa...
--- Koniec cytatu ---
giń waść i wstydu oszczędź :).
--- Cytat: Jan Morgenstern w Grudzień 06, 2014, 08:18:23 ---1) kogo oni tam zatrudniają?
2) jak można pomylić weby z scramblem i nie zorientować się w pomyłce juz na poziomie pierwszego GM?
3) jak można pomylic działanie weba i scrambla? Przecież GM Fox napisał centralnie, że mnie weby spowolniły. Gdyby pomylił weby ze scramblami to napisałby, że nie mogłem odwarpić bo miałem założonego scrambla.
--- Koniec cytatu ---
4) jak można w eve grać tyle lat i nie zorientować się że cię walą w hya ;) i najwyższy czas wygrać eve i przestać w to badziewie grać.
Nosum Hseebnrido:
Jan Morgenstern@
Moim zdaniem to się kwalifikuje do 7-dniowego zawieszenia konta na forum(upowszechnianie konwersacji pomiędzy Tobą a GM'ami), pisemnym ostrzeżeniem i tyle.
Poza tym CCP woli "przekwalifikować" pracownika niż go zwolnić, jeżeli z czymś sobie nie daje rady, dlatego też na konkretne przeprosiny bym nie liczył.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej