Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zima 2014

<< < (16/44) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Zygi O. w Grudzień 10, 2014, 11:37:46 ---Czyli w Nullu nie da się złożyć koparki? To jest problemem?

--- Koniec cytatu ---

Tą pierwszą tak, blueprint do składania też. W 0.0 też powinny powstać trade'huby ale musi się opłacać produkować i wozić do trade huba.

[BU FU] Karas:
tak bardzo mam wyEBane na posiarzy, ze az ciesze sie, ze nef logi was boli. bo juz nie wystaczy raz na miesiac zalogowac sie na 10min, aby zrobic jump jump (JTTA), jump jump, (pos w czarnym zadupiu). Moze dzieki temu w wasze miejsce wskocza jakies mlode krwiozercze kerbiry z hiseca, ktorym bedzie sie chcialo na to poswiecic 2-3h zamiast 10min.

azell:
dla 40 tysięcznej koalicji chyba się opłaca zwłaszcza że statów traci dość dużo i dość często

ps aż się zalogowałem czytając płacz szafowego milorda :)

Soulscream:

--- Cytat: Tooten w Grudzień 10, 2014, 11:49:01 ---Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie rzecz w tym, że GS z kimś się kumpluje. Rzecz w tym, że GS wchłania wszystko dookoła w jedną, szarą masę. Przez lata RSF i NC mieli blue standy, ludzie się wkurzali, ale dało się jakoś żyć, bo jednak każde prowadziło swoją politykę. MM farmiło w Tribute, Razor roamił w Curse, Iron, Pure, Hydra, WI, milion innych robiło swoje. Teraz mittani ściągnął wszystkich pod jeden sztandar i po prostu nie dało się tego skontrować. Tworzenie superbloba do pokonania "jednego złego" ma sens w RL. W MMO jest po prostu nudne.
Nerf należy się blobom które tych imperiów rentierskich broniły. Jak ostatnie wydarzenia pokazują, małe, ale aktywne sojusze, są w stanie bez problemu rozprawić się z rentierami. To wielotysięczne, risk-averse sojusze dropujące 10 tytków, 50 matek, 100 arhconów i 400 bsów były problemem.
--- Koniec cytatu ---

Skoro ludzie chcą tak grac i uważają, że to ich wizja grania to będziesz ich sztucznie ograniczał ?

--- Cytuj ---GS robi dokładnie to samo. Zamiast 100 matek jest po prostu 1000 dominixów. Pomijam fakt, że CFC ma teraz chyba większego bloba superów niż NC.
--- Koniec cytatu ---

GS miał w ostatnich latach jeden pokaz siły, było to ze 2 tygodnie temu Y-2. Wiecznie wyśmiewano siegefleet (bombery) przez elyte pvperów z NC. i im podobnych. Fikali, dostali wpierdol i teraz płacz na forach go GS jest za silny.

--- Cytuj ---Ciągle patrzysz na tą grę z punktu widzenia GS vs [tu wstaw sojusz którego Mittani nie lubi]. Jest mnóstwo ludzi których gówno obchodzi co robi ten czy tamten blob. Chcą po prostu ciągnąć do siebie, mieć własne opcje bez opowiadania się po jednej czy drugiej stronie. Po to są te zmiany.
--- Koniec cytatu ---

Jestem Goonem i zawsze z nimi się bede identyfikowal. A nas gowno obchodzi co inni chca dopoki GS i przyjaciele bedzie sie rozwijal tak jak chca czlonkowie bloku. Zmiany nie sa wprowadzane by uderzyc w GS, sa wprowadzane by rozbic rentierke z poludnia. CFC zobaczylo zmiany i sie zaadaptowalo. Znow jest polnoc + fountain, Proponuje spojrzec na mapie co jest od dronkowa po delve.

--- Cytuj ---To jest evka, nie simsy. Naprawdę być albo nie być GS zależy od trzymania sova i siedzenia w ciepłym zadupiu?

--- Koniec cytatu ---

Ty dalej nie rozumiesz. To nie jest być, a nie być to po prostu każdy gra jak lubi i skoro GS i spółka chcą tak grać jak grają to środkowy palec każdemu kto się z tą wizją nie zgadza. To, że CFC umie wystawić 4 tysiące pilotów w strategicznym opie to hm tylko pochwalić.

--- Cytat: KoMic w Grudzień 10, 2014, 11:54:13 ---tak bardzo mam wyEBane na posiarzy, ze az ciesze sie, ze nef logi was boli. bo juz nie wystaczy raz na miesiac zalogowac sie na 10min, aby zrobic jump jump (JTTA), jump jump, (pos w czarnym zadupiu). Moze dzieki temu w wasze miejsce wskocza jakies mlode krwiozercze kerbiry z hiseca, ktorym bedzie sie chcialo na to poswiecic 2-3h zamiast 10min.

--- Koniec cytatu ---

:rolleyes:

--- Cytat: azell w Grudzień 10, 2014, 11:55:02 ---dla 40 tysięcznej koalicji chyba się opłaca zwłaszcza że statów traci dość dużo i dość często

ps aż się zalogowałem czytając płacz szafowego milorda :)

--- Koniec cytatu ---

Czekałem aż przyjdziesz, jak tam ofensywa na fountain :-*

azell:
dużo sp w hipokryzji widzę :)

CFC też miało rentierów więc pomyśl zanim napiszesz. Dronkowa nikt nie broni. Podobnie detorid scalding pass czy ismother. Nikt nie płacze z powodu upadku rentierskiego imperium

co do ofensywy w fountain to nie mam pojęcia. My siedzimy na południu i wymieniamy ciosy z ruskimi i c0venem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej