Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Zima 2014
Qlko1:
--- Cytat: Koszyk w Grudzień 31, 2014, 01:07:57 ---some shit
--- Koniec cytatu ---
A to podobno ja jestem bandyta.
Temat multiboxów zawsze naprowadza mnie na jeden fragment filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=7vJ6p6g9QEU
WhiteCat:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 31, 2014, 08:32:33 ---Niby wszystko ślicznie koszyczq, tylko jak na tym odpalić smarty bs'y albo milion koparek?
--- Koniec cytatu ---
Smart BSy możesz odpalać po kolei (albo ustawić sobie po 8 klawiszy na każdego chara), a do miliona koparek potrzeba (wg powyższej grafiki) miliona przycisków, albo miliona przyciśnięć tego samego klawisza.
Co powoduje, że styczniowe zmiany nie będą niestety aż tak dotkliwe.
Większość farmy nadal będzie można wykonywać, z drobnymi modyfikacjami, jak wcześniej. CCP pozbyło się problemu jeżeli chodzi o PvP, bo będzie już o wiele trudniej ogarnąć 30 bomberów i nię będą zasypywani petycjami o zwrot statku zabitego przez multiboxera.
[BCPM] Moon Rabit:
--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 31, 2014, 15:12:18 ---Smart BSy możesz odpalać po kolei (albo ustawić sobie po 8 klawiszy na każdego chara), a do miliona koparek potrzeba (wg powyższej grafiki) miliona przycisków, albo miliona przyciśnięć tego samego klawisza.
Co powoduje, że styczniowe zmiany nie będą niestety aż tak dotkliwe.
Większość farmy nadal będzie można wykonywać, z drobnymi modyfikacjami, jak wcześniej. CCP pozbyło się problemu jeżeli chodzi o PvP, bo będzie już o wiele trudniej ogarnąć 30 bomberów i nię będą zasypywani petycjami o zwrot statku zabitego przez multiboxera.
--- Koniec cytatu ---
Szczerze odnoście tych 30 bomberów da się to obejść bo wystarczyłoby by macro odpalić żeby kilkneło 30x F1 w odstępach 1ms :).
Doom:
przy bomb runie te sekundowe przerwy mogą nie dać dostatecznie wybuchowego efektu :P
WhiteCat:
--- Cytat: Rabit w Grudzień 31, 2014, 15:21:06 ---Szczerze odnoście tych 30 bomberów da się to obejść bo wystarczyłoby by macro odpalić żeby kilkneło 30x F1 w odstępach 1ms :).
--- Koniec cytatu ---
1ms raczej wykracza poza ludzkie możliwości, a wtedy report do CCP i ban dla rzucającego :P
A gdy przerwy będą ~2 sek to już może być za dużo i cele uciekną
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej