Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Zima 2014
[WILD5] Sheridan Philips:
Mało nie mało, sam nie wiem. Na pewno nie będziemy się formować na każdy timer posa, tym bardziej że na chwilę obecną nie ma oficjalnego programu dystrybucji moonów. Także pewnie część spada bez walki. Powiem Ci że timerów jest na tyle dużo, że ciężko jest znaleźć dłuższą chwilę na jakiś skirmish czy kerbirkę.
A co do podejmowania walki, to właśnie do Was dołączyło 100 NC. Nie wiem jak mielibyśmy sensownie z tym walczyć.
Xeovar:
To Ty azell nic nie wiesz? Pojechałem na dłuższy urlop więc koledzy z koalicji postanowili wesprzeć mnie moralnie, stąd grudzień to miesiąc obijania się. Z tej perspektywy to i tak dużo latamy ;)
Jak wam się nudzi to zresetujcie coś, a nie ściągajcie nc - bo to wygląda jakby głównym wrogiem n3 był teraz SW a nie złe cfc ;)
Poza tym czas jest o naszej stronie, jeszcze patch albo dwa, nadejdą zmiany w sovie i dopiero będzie fun ;)
Dagund:
a właśnie, jakie zmiany w sovie maja zajść?
Xeovar:
Szczegółów jeszcze nie dali, ale generalnie chcą iść w kierunku rozbijania bloba oraz tego żeby trzeba było mieszkać i używać terenu aby go kontrolować.
azell:
też byliśmy zdziwieni pojawieniem sie nc. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej