Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Zima 2014

<< < (25/44) > >>

Isengrim:

--- Cytat: azell w Grudzień 15, 2014, 09:02:17 ---dobrą rzeczą dla nas czyli nulli jest fakt że trzeci tenor wrócił do gry czyli guderian (FC w razie jak by ktoś nie wiedział). Fajnie się z nim latało dawno dawno temu

tak btw straciliśmy o 6 ratli za dużo bo cub wysłał je co by zesmarciły drony i były za daleko od traigy i nie dostały repek :)

--- Koniec cytatu ---

Guderian, PGL, a kto trzeci?

I co prawda to prawda, Guderian zawsze wydawal mi sie najbardziej kompetentnym FC Nullkow i nie byl takim bufonem jak Progod.

[BU FU] Karas:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 15, 2014, 10:41:15 ---Guderian, PGL, a kto trzeci?

I co prawda to prawda, Guderian zawsze wydawal mi sie najbardziej kompetentnym FC Nullkow i nie byl takim bufonem jak Progod.

--- Koniec cytatu ---
hmmm Progod bufonem? pierwsze slysze, ale sprawdze w logach: ]

azell:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 15, 2014, 10:41:15 ---Guderian, PGL, a kto trzeci?

--- Koniec cytatu ---

cannaris i chyba mylisz z nim guderiana:)

WhiteCat:

--- Cytat: Gaunt w Grudzień 15, 2014, 08:55:14 ---i btw Cat lepsze nasze pvp niż wasze wydokowywanie carrierów i pyskówka na localu :*
i jeszcze jedno.... jak ostatnio nasz tytanowy penis of pvp wchodził w wasze kerbirskie dupska to nawet nie pisnęliście na lokalu tak zaskoczeni byliście

--- Koniec cytatu ---
Gdyby nie post Gaunta to stwierdziłbym, że w ogóle nie przejmujecie się faktem, że ciągle dostajecie blobem i nie chce się Wam z nim walczyć  ;)

Pomijając fakt własności nagranego materiału, pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Nawet sojusze pokroju testów i tribali nigdy nie zniżyły się do zgłaszania filmów na których występują razem z rozczarowanym FC.

[youtube]http://youtu.be/jG1h-BAYSbE[/youtube]

--- Cytat: Theronth w Grudzień 15, 2014, 08:18:38 ---Drogie dzieci, tak się pierze mózgi.
Straciliśmy POSy w zasięgu Bloba z QPO, trzymamy moony w low i mamy ponownie sytuację jak z Fade w Maju tego roku, gdzie lokalne KFC dostało tak zniszczone, że Vee musi wszystko ratować 150 Tengusami, OP success :-*

--- Koniec cytatu ---
Mój mózg został tak wyprany przez machinę propagandową c0venu, że już żadna inna się nie przebije :D
Ale jeżeli dla Was sukcesem jest sprowadzenie Vee do Vale, gdzie praktycznie wszyscy z CFC chcieliby z nim latać, to jesteście tak pro, że mój mały biedny mózg kerbira wystającego z tyłka mittaniego nie jest w stanie tego ogarnąć.
Pomijając już fakt, że nie macie nawet jaj na tyle żeby wrzucać SBU   ::)

Goomich:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 15, 2014, 14:12:55 ---Pomijając fakt własności nagranego materiału, pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Nawet sojusze pokroju testów i tribali nigdy nie zniżyły się do zgłaszania filmów na których występują razem z rozczarowanym FC.

--- Koniec cytatu ---

Czytaj uważnie. DMCA poszło za skopiowanie czyjegoś filmu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej