Eve Online > Patche i dodatki
Rhea - patch notes'y etc.
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Grudzień 03, 2014, 17:51:03 ---jemu pewnie chodzi o 24h delay na powrut do drogo zadrutowanego klona. Przecież nie bedzie taki typ wyskakiwał ze swojego full crystal set'a do racenia po to aby przez godzine polatać we flocie a potem przez 23h cierpiec bez crystali. nie?
--- Koniec cytatu ---
O jejku jak mi przykro ??? Generalnie to nie ogarniam po co to wywalali, serio te kilkadziesiąt mln tak boli? Ja mam 100mln SP, to jest ładnych parę lat gry.. Muszę zapłacić 21mln za klona.. Każdy z implantów w głowie Glassa jest droższy, albo niewiele tańszy.
No chyba że chcą pozbyć się mitu jakoby w EvE w chwili śmierci traci się SP co może im odstraszać część narybku.
Theronth:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 03, 2014, 21:59:01 ---O jejku jak mi przykro ??? Generalnie to nie ogarniam po co to wywalali, serio te kilkadziesiąt mln tak boli? Ja mam 100mln SP, to jest ładnych parę lat gry.. Muszę zapłacić 21mln za klona.. Każdy z implantów w głowie Glassa jest droższy, albo niewiele tańszy.
No chyba że chcą pozbyć się mitu jakoby w EvE w chwili śmierci traci się SP co może im odstraszać część narybku.
--- Koniec cytatu ---
Od paru lat latam prawie cały czas ze Snejkami w głowie i jakoś to 21m nigdy mi nie przeszkadzało i nigdy nie zapomniałem klona upgrade'ować po śmierci.
[BU FU] Karas:
imo generalnie glownie chyba chodzi o te SPki, chyba kazdy choc raz sie przejechal: ], ale potem latwiej zapamietac o upie po podowaniu: ]. choc przyznam, ze czasem byl bol dupy o klonownie, bo sa regiony takie jak curse, gdzie klonowni jest malo, a poda wyrwac latwo. teraz tego nie bedzie. imo dobrze i nie bede za tym tesknil.
Isengrim:
Ja rozumiem, ze teraz medicala mozna i tak zrobic tylko na stacji z klonownia (w ktorej sie jest aktualnie), wiec tez znow az tak latwo nie bedzie. Dostajesz poda, to z zakampionej stacji bez cepa nie wylecisz. Ale jesli to byl problem dla nowszych graczy to ja te zmiane popieram.
[BU FU] Karas:
hmmmm serio serio? nie da sie juz ustawic stacji domowej ktora nie ma medicala? troche glupie. ale z drugiej strony teraz nie mozna ich ustawiac zdalnie. wczesniej mozna bylo chocby ustawic dowolna stacje w ktorej mialo sie biuro.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej