Eve Online > Patche i dodatki

Rhea - patch notes'y etc.

<< < (5/16) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: GlassCutter w Listopad 14, 2014, 19:31:28 ---Jeśli ktoś lata na takim przybliżeniu żeby strzałkami dało się realnie wyznaczać kierunek statku to życzę powodzenia o7

--- Koniec cytatu ---

W związku z tym fajnie by było, gdyby na tactical overview był widoczny wektor, zgodnie z którym przemieszcza się statek.

@Mona - To co Theronth, tzn. przeklej mi proszę ten filmik, jak już będziemy w 2016 r.

ManganMan:
Tactical Destroyer aka Deska T3.
Ten poniżej to amarrski Confessor:

A tak to jest już podsumowanie: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/coming-to-eve-online-in-the-rhea-release-on-december-9th/

Hairpins Blueprint:
mam nadzieje że te deski będą użyteczne w medium size warfare. czekam na staty  .....   

GlassCutter:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Listopad 15, 2014, 14:32:42 ---mam nadzieje że te deski będą użyteczne w medium size warfare. czekam na staty  .....   

--- Koniec cytatu ---

A ja mam nadzieje że znów będę miał statek którym będę kochał latać solo jak kiedyś talosem... Obecnie nie ma statku do solo, może i jest gila, ale jakoś nie umiałem jej polubić..

Theronth:
WSAD właśnie sprawdziłem jak działa. Całkiem nieźle, ale tak jak Glass napisał ciężko tym sterować w pełnym oddaleniu, przydaje się gdy trzeba zmienić szybko kierunek o 90 stopni, a myszka akurat jest na czymś innym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej