Eve Online > Dyskusje ogólne
znane osoby
Doom:
ale założyliscie mu kaganiec aby w ramach tego wewnętrznego żarcia się nie odgryzł sobie tego czy owego elementu anatomi? :P
Xeovar:
--- Cytat: Doom w Listopad 21, 2014, 09:45:29 ---ale założyliscie mu kaganiec aby w ramach tego wewnętrznego żarcia się nie odgryzł sobie tego czy owego elementu anatomi? :P
--- Koniec cytatu ---
Jakoś wyjątkowo autokanibalizm jest jest jedną z cech Anthara ;) Kanibalizm w sumie też ;)
Przy okazji, dziękuję bardzo za głos zaufania wyrażony w ankiecie i jeśli ktoś faktycznie zacznie mi zadawać trudne pytania o nasze community to postaram się stanąć na wysokości zadania i dobrze na nie odpowiedzieć >:D
Soulscream:
Ja chętnie opowiem o polskim community. Mam doświadczenie w PR, przecież należę do elitarnego klubu Bitter Vetów.
Pol Kent:
Pamiętaj, że "dobrze na nie odpowiedzieć" nie znaczy to samo co "odpowiedzieć poprawnie politycznie" ;-)
Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka
Xeovar:
--- Cytat: Pol Kent w Listopad 21, 2014, 11:16:57 ---Pamiętaj, że "dobrze na nie odpowiedzieć" nie znaczy to samo co "odpowiedzieć poprawnie politycznie" ;-)
Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Ależ ja bardzo dobrze wiem co napisałem :) W końcu trochę się bawię w dyplomację ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej