Eve Online > Dyskusje ogólne

znane osoby

<< < (17/18) > >>

Doom:
ale założyliscie mu kaganiec aby w ramach tego wewnętrznego żarcia się nie odgryzł sobie tego czy owego elementu anatomi? :P

Xeovar:

--- Cytat: Doom w Listopad 21, 2014, 09:45:29 ---ale założyliscie mu kaganiec aby w ramach tego wewnętrznego żarcia się nie odgryzł sobie tego czy owego elementu anatomi? :P

--- Koniec cytatu ---

Jakoś wyjątkowo autokanibalizm jest jest jedną z cech Anthara ;) Kanibalizm w sumie też ;)

Przy okazji, dziękuję bardzo za głos zaufania wyrażony w ankiecie i jeśli ktoś faktycznie zacznie mi zadawać trudne pytania o nasze community to postaram się stanąć na wysokości zadania i dobrze na nie odpowiedzieć  >:D

Soulscream:
Ja chętnie opowiem o polskim community. Mam doświadczenie w PR, przecież należę do elitarnego klubu Bitter Vetów.

Pol Kent:
Pamiętaj, że "dobrze na nie odpowiedzieć" nie znaczy to samo co "odpowiedzieć poprawnie politycznie" ;-)

Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka

Xeovar:

--- Cytat: Pol Kent w Listopad 21, 2014, 11:16:57 ---Pamiętaj, że "dobrze na nie odpowiedzieć" nie znaczy to samo co "odpowiedzieć poprawnie politycznie" ;-)

Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Ależ ja bardzo dobrze wiem co napisałem :) W końcu trochę się bawię w dyplomację ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej