Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Właśnie spojrzałem na mapę...

<< < (2/3) > >>

Hastrabull:
jakieś plany na zmiany?

poza tym przeciez to nudne, te anomalki trzepac cale, ile mozna non stop to samo robić?

Soulscream:

--- Cytat: Hastrabull w Październik 17, 2014, 11:28:48 ---I pojawiło się w mej główce taka refleksja... jak grałem to 0.0 było pełne różnych korporacji, bytów, koalicji, sojuszy... teraz jak nie gram, to ta mapa wygląda jak jeden wielki napland. Co się ku..wa stało?

--- Koniec cytatu ---

Chiński serwer, ale jak mówiłem, że tak będzie to "co Ty się znasz jak nie grasz w eve ;-)".

Hastrabull:
a ty soul to jeszcze grasz czy juz nich..ja ty mój najwiekszy trollu ze wszystkich w 2007, albo 2008? :)

[BCPM] Moon Rabit:

--- Cytat: Hastrabull w Październik 17, 2014, 11:28:48 ---I pojawiło się w mej główce taka refleksja... jak grałem to 0.0 było pełne różnych korporacji, bytów, koalicji, sojuszy... teraz jak nie gram, to ta mapa wygląda jak jeden wielki napland. Co się ku..wa stało?

--- Koniec cytatu ---

Jedynie Providence ciągle się opiera przy niezależności :)

Soulscream:

--- Cytat: Hastrabull w Październik 17, 2014, 15:09:20 ---a ty soul to jeszcze grasz czy juz nich..ja ty mój najwiekszy trollu ze wszystkich w 2007, albo 2008? :)

--- Koniec cytatu ---

Grywam to za dużo powiedziane, odpalam konto raz na 12 miesięcy i po 3 dniach już wiem, czemu moje konto jest w sumie nieaktywne przez ostatnie 11 miechów ;-).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej