Eve Online > Dyskusje ogólne
10 dni grania za free od CCP :)
Xeovar:
--- Cytat: Rabit w Październik 20, 2014, 16:36:46 ---Pomimo że CCP daje mi grać za darmo to i tak spędzam więcej czasu w War Thundera :)
Nick : Rabit :)
--- Koniec cytatu ---
To już wiem przez kogo Roberto wraz z całym korpem musi siedzieć w Inver Brass :D
[BCPM] Moon Rabit:
Całkiem możliwe bo aktywne PVP w EVE prowadziłem na 3 konta :) * 1 na flocie CTA plus Fcowałem i probowałem squadowi bomberów w tym samym czasie do kilowania DCków i T3 linków :)
Naprawdę rzadko czwarte dołączało ale to przypadkiem lub przy męczeniu Posów :)
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 20, 2014, 02:51:42 ---Dlatego wlasnie lubie wejsc czasem na Centrale, zeby porozmawiac z kims inteligentnym jak Ty 8) a nie z jakims analfabetom/analfabetą...
--- Koniec cytatu ---
Dlatego właśnie lubię wejść czasem na Centrale, żeby porozmawiać z kimś inteligentnym jak Ty 8) a nie z jakimś analfabetom/analfabetą... *fixed.
Wiesz chyba już dwa razy ktoś mnie poprawił na tym forum i co zabawniejsze dwa razy sam strzelił literówkę po mojej odpowiedz, to jest taaak głupie że aż zabawne ;). Naturalnie lata mi to koło dupy i nawet bym zlajkował twojego posta, no ale się nie da :).
Zwami:
--- Cytat: Rabit w Październik 17, 2014, 10:23:57 ---Na maila przyszło mi wczoraj :
10 Free days of game time await your activation.
--- Koniec cytatu ---
może wkońcu skumają i to wkońcu free 2 play zrobią to ta gra od żyje o ile zamkną serwery warthundera.
marzenia :)... ranne majaki
Anthar:
--- Cytat: Zwami w Październik 22, 2014, 06:35:40 ---może wkońcu skumają i to wkońcu free 2 play zrobią to ta gra od żyje o ile zamkną serwery warthundera.
marzenia :)... ranne majaki
--- Koniec cytatu ---
Oby nie bo zlezie sie cale g. z WOT i jego klonow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej