Eve Online > Patche i dodatki

Phoebe

<< < (2/11) > >>

sneer:
cholernie przydatny ficzer kiedy czlowiek jest sam , pali mu sie kolo dupy i trzeba spadac
a tu lista 15 bmek i domyslaj sie która jest w alignie a która wprost przeciwnie

GlassCutter:

--- Cytat: Isengrim w Październik 09, 2014, 16:23:57 ---Dokładnie, zwłaszcza w sytuacji, gdy w niektórych systemach masz po 15 BMek i kiedy zaczyna się dymić koło dupy dość istotne znaczenie będzie miało to, żeby wiedzieć, że robisz panic warpa na ss-a gdzieś w środku systemu, a nie np. na sniping spota nad bramą. :)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: sneer w Październik 09, 2014, 17:27:44 ---cholernie przydatny ficzer kiedy czlowiek jest sam , pali mu sie kolo dupy i trzeba spadac
a tu lista 15 bmek i domyslaj sie która jest w alignie a która wprost przeciwnie

--- Koniec cytatu ---

2 kerbiry ;p Myślałem raczej o możliwościach łatwiejszych rewarpów w obrębie grida :D

Orli1983:
jak dla mnie  jeden z lepszych ficzerow ostatnich lat, prowadzenie walki na gridzie będzie o wiele łatwiejsze, przez co myślę znacznie częściej będzie dochodziło do walki

a co do zarzutu ze będzie kaszanka bo za dużo bmek to tam wyraźnie jest napisane ze można to filtrowac- wiec bmki roznych  kategori nie beda sie mieszały

sneer:
sam jestes kerbir Glass  :D
nigdy nie poleciales w miejsce gdzie miejscowi robili polowanie z nagonka i nie szarpales sie z nimi ?
mnie wybieranie bm-ek z listy kiedys kilka razy zabilo bo bylo za wolne a łapki sie za bardzo trzesły ;D

ManganMan:
Tymczasem: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=378426

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej