Eve Online > Patche i dodatki

Phoebe

<< < (6/11) > >>

Quagliarella:
Utrudniony dostęp do hubow w high może przenieść się na spadek popytu na gotowe produkty a co tym idzie  podaż będzie musiała zareagować i albo ceny w dół albo emigracja do null, za producentami polecą dostawcy itp ahhh mokry sen kapitalisty

tianan:
i płacz pefałperow bo zamiast gankowac dostawy będą musieli je zacząć ochraniać

Centurion:

--- Cytat: tianan w Październik 13, 2014, 16:25:19 ---i płacz pefałperow bo zamiast gankowac dostawy będą musieli je zacząć ochraniać

--- Koniec cytatu ---

Inteligencja kerbira...
A te dostawy to będą atakowane nie przez pefałperów tylko przez zielone misie z marsa?

W końcu jakiś krok w kierunku kontentu i oczywiście bloberzy i kerbiry płaczą, że pefałperzy płaczą (chociaż ci się podpisują wszystkimi mackami za tymi zmianami), piękne, szkoda że nie doczekałem tego czasu :P

tianan:
proste bloberzy sobie zapewnia zaplecze industrialne w baardzo głębokim zero a reszta będzie jak zwykle:Pa co do logistyki to mnie to ani ziebi ani grzeje bo przez 4 lata w zero ani razu nie użyłem ani nie zapłaciłem za cokolwiek z jump drive.
A całość opiera się o to żeby mieć w zero więcej celów które nie mogą oddać.

GlassCutter:

--- Cytat: tianan w Październik 13, 2014, 16:40:00 ---proste bloberzy sobie zapewnia zaplecze industrialne w baardzo głębokim zero a reszta będzie jak zwykle:Pa co do logistyki to mnie to ani ziebi ani grzeje bo przez 4 lata w zero ani razu nie użyłem ani nie zapłaciłem za cokolwiek z jump drive.
A całość opiera się o to żeby mieć w zero więcej celów które nie mogą oddać.

--- Koniec cytatu ---

Co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej