Eve Online > Dyskusje ogólne

Jump fatigue

<< < (17/18) > >>

Doom:
Starzy piloci BO raczej nie płaczą. Stary zasięg BO był chyba nawet mniejszy, duzy zasięg skoku jest relatywnie świeżą sprawą, ja np miałem skile i widow w garażu przed tamtą zmianą

Anthar:
BO tez musza uwalic.
Za przeproszeniem.
Ustawiam sobie linie z BO , na posach przy hangarach pelnych paliwa.
Nastepnie przez ta linie przerzucam 2 floty za flota Tech 3 cruzow z covert cloakiem.
Na "ostatnim" covert cynie , te 2 floty tech 3 przefitowuja sie na dps i tank ( subsystemy w cargo , lub w pojedynczym carrierze czekajacym w docelowym systemie.

Bez tego mamy naprawde spora dziure.

Tooten:
Tak z innej beczki.

Zastanawia mnie jedna rzecz. Czy te 5 au to maksymalny zasięg dla wszystkich shipów, czy też pod tym limitem poszczególne klasy też będą poskalowane tak, jak jest to zrobione teraz? (lotnisko = zasięg prawie 2x taki co tytex) Gdyby tak było, i maksimum (5 au) byłoby osiągalne dla shipów z największym zasięgiem (lotniska), to analogicznie tytany miałyby zasięg około 3 au?

Teoretyczny tytex z cali 0 ma obecnie 3,5 au zasięgu, więc...

http://evemaps.dotlan.net/jump/Avatar,044/C-PEWN:3-QYVE

DO WANT

Anthar:
Tez byl bym za tym, ale chyba niestety wszystko z kalibracja wbita na V bedzie mialo te 5 AU.

Centurion:
Ja tam jestem za wywaleniem z gry wszystkiego większego od BSa i wszystkie problemy rozwiązane jak w bajce :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej