Eve Online > Dyskusje ogólne
Jump fatigue
Dux:
No wątek już ma przeszło 5 tys. postów. Pewnie nawet Onet im zazdrości ;D
Szkoda, że przy okazji nie uwalili tych capsów dodatkowo w sposób, którego rezultat wskazał Lt Rook, plus dżampklony. Toć byłby totalny emo rage już 8)
BTW. Czy te zmiany, które przecież uderzą w logistykę, nie są wreszcie jakąś realną szansą na "odjitowanie" rynku EVE? Skoro teraz trzeba będzie sobie dobrze liczyć, czy opłaca się skakać aż tak daleko, to czy ludziska nie zaczną częściej szukać drogi do najbliższego huba, a nie koniecznie Jita? Skoro skakać będzie trudno, ale JFem łatwiej, to czy nie znajdą się tacy, którzy spróbują w ten sposób tworzyć (lub też bardziej rozwinąć) rynek na miejscu, bo więcej ludzików będzie wolało zapłacić trochę więcej (sprzedać za trochę mniej) niż wyrabiać kilometry do hajseka?
Centurion:
Miejmy nadzieję, że nie wymiękną pod wpływem hejtu na forum i się nie wycofają ze zmian.
Theronth:
Wracasz Centurion, bo robię miejsce dla nowych i nie wiem co z Tobą począć :-*
Centurion:
Być może, weź mi wyślij PM gdzie cię mogę złapać na tsie jakimś ogólnodostępnym to pagadi jak sytuacja wygląda ;)
Xeovar:
--- Cytat: Centurion w Październik 03, 2014, 10:39:44 ---Być może, weź mi wyślij PM gdzie cię mogę złapać na tsie jakimś ogólnodostępnym to pagadi jak sytuacja wygląda ;)
--- Koniec cytatu ---
* Xeovar przeciera oczy ze zdumienia...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej