Eve Online > PVE
Zmiany w pirackich pancernikach - który teraz wybrać?
[DOB.] FRancuz1522:
--- Cytat: FITTIpalti w Wrzesień 16, 2014, 12:00:20 ---Tym fitem robisz wszystkie pirackie misje L4 łącznie z Blokadą, bez linków solo nie wiem Francuz o co ci chodzi. Niektórzy zmieniają hardy pod damage, mi się nie chce a mimo to daje rady.
Jak nie ogarniasz to możesz grać w tetris tam ci chyba lepiej pójdzie gra z głową :P
Edyta.
to ten fit:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=100049
czy ten:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=107115
--- Koniec cytatu ---
jesli mussiz sie pytac to naprawde jest coś nie tak z toba.
no tak złapaliscie mnie bo ktoś kogo uważałem za kumpla okazał sie hujem (szpiegiem).
no i w sumie racja ty masz wieksze doświadczenie z misjami bo ja od lat ich nie robilem bo mam gdzie mieszkać i nie musze już robić misji za marne grosze (to jest całkowicie serrio 0 trola).
w sumie to przykro mi ze ktoś kto gra dłużej niż 4-5 mieś musi misje robić
Doom:
darmowe cynabale z ich misji to raczej realny profit.
Możecie iść pyskować do flame?
[DOB.] FRancuz1522:
czyli wracając do tematu mysle że najlepszym pomysłem będzie mach lub nightmare
ale to musisz zobaczyc czy ci sie opłaca jak masz skile w rakietach.
a tak to co bym poradził to znaleść jakiś corp 0.0 moze być nawet rentierski na początek (w zależności ile masz SP itp ) i zacząć zarabiać prawdziwe iski.
jak jesteś zainteresowany to sie odezwij do mnie w grze może będe mógł ci jakoś pomóc
MacAbra Tankian:
Co jak co, ale w tych macharielach to bym chociaż repke zpimpował nieco, t2 są tragiczne, gist c-type ?
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 16, 2014, 12:53:58 ---darmowe cynabale z ich misji to raczej realny profit.
Możecie iść pyskować do flame?
--- Koniec cytatu ---
tak Doom, pirackie misje robi sie tylko i wylacznie dla LP. reward w isk to jest skromny dodatek(3-5m) ktory nie wystarcza nawet na pokrycie kosztow wyjmowania itemow z LP store.
Loot heheheeh. ja go nie zbieram, szkoda czasu i ryzyko. zazwyczaj w hubach misyjnych zawsze ktos sie znajdzie z combatami, uwierz mi. kazdy noob nawet fitti z scanowaniem na 1 moze wyskanowac tractora. poza tym. wydokowanie w czyms tylko po to aby zebrac loot to marnotrawienie czasu.
baa, wszystkie objective itemy kupuje w jita, szkoda czasu na bodbijanie do wraku. Robie TYLKO i wylacznie scisle selektywne misje, aby moc zrobic je po najmniejszej lini oporu.
Da sie na tym zarobic, nawet calkiem sporo. wymaga to troche zachodu, bo trzeba miec podzespoly, chocby imple +3 aby wypelnic je Higradowymi odpowiednikami, potem wywiesc to jakos bezpiecznie do huba aby sprzedac lub wypalic BPC. Ale dla mnie mimo wszystko jest to najbardziej efektywny sposob. przy minimalnym strzelaniu do krzyzykow. Nienawidze racic, ale obiecalem sam sobie, ze iskow nie bede kupowal za PLNy: ]
PS, cynabale sa bardzo slabe. cyniacz na rynku to 180m, -20m za wyjecie -15m za minsy na wypalenie daje 145m/80klp=1,8k isk za 1lp. wszystko co jest ponizej 2.5k to jest bardzo malo. jesli masz super bezpieczna miescowke to 2.5-3 jest spoko, bo nadrabiasz wtedy iloscia.3-4, bardzo dobrze. 4+k za lp to jest to co kazdy misjonarz ceni najbardziej: ].
na pewno misje milicyjne licza sie zupelnie inaczej bo tam LPki leca jak poEBane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej