Eve Online > Wsparcie techniczne
Solidny laptok
[BU FU] Karas:
jak opowiadales o betonowym lapku na TS, nie wyobrazalem sobie, ze to moze byc E6400: ]. sam uzywam E6430 i wydaje sie, ze jest to zwykly biurwowy lapek. tylko tyle, ze to dell, wiec nie rozpada sie po otworzeniu.
hehe
Jabolex:
--- Cytat: KoMic w Wrzesień 05, 2014, 15:04:21 ---jak opowiadales o betonowym lapku na TS, nie wyobrazalem sobie, ze to moze byc E6400: ]. sam uzywam E6430 i wydaje sie, ze jest to zwykly biurwowy lapek. tylko tyle, ze to dell, wiec nie rozpada sie po otworzeniu.
hehe
--- Koniec cytatu ---
A jak ja przeczytałem E6400 to zwątpiłem, najgorszy złom - pod wzgledem konstrukcji odprowadzania ciepła.
Na całe 3 szt w firmie - wszystkie miały dopóki starczyło gwarancji wymienione(ane) płyty, i chłodzenie.
A przegrzewaja się ponieważ mamy je w stacjach dokujących z dwoma monitorami.
Zawiodłem się na Dellowych laptopach przez ten model.
JM
marcoos:
Popracuj na toshibach albo innych asusach a docenisz ergonomie serwisowania delli - pewnie że mają lepsze i gorsze modele ale imho ich seria biznesowa jest ogólnie dobra... chociaż szukanie modelu latitude do grania to trochę nieporozumienie :)
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Wrzesień 06, 2014, 09:12:59 ---A jak ja przeczytałem E6400 to zwątpiłem, najgorszy złom - pod wzgledem konstrukcji odprowadzania ciepła.
--- Koniec cytatu ---
Jak na dworze jest -20 to inaczej na to patrzysz ;)
--- Cytat: marcoos w Wrzesień 06, 2014, 09:29:00 ---chociaż szukanie modelu latitude do grania to trochę nieporozumienie :)
--- Koniec cytatu ---
A kto go szuka do grania?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej