Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
nowa wielka wojna?
Coritsikaela Enth:
dramy dużo, non sens postów even more, zabawy zero.
wracam do diablo
Lt Rook:
to nie ma sensu resubbowac? :S
Mroczna Marysia:
--- Cytat: azell w Wrzesień 05, 2014, 16:03:55 ---to po co ten plus? bo skoro nie po to żeby wygrać wojnę w 14 dni to celu brak. Oczywiści catch to domena A a wy przez przypadek po raz kolejny dziwnym trafem robicie tam zbiórkę. Do strzelania do brawe nie potrzeba plusa do provi albo jest coś o czym nie wiem.
--- Koniec cytatu ---
Genezę i powody tego plusa wytłumaczyłam parę postów wyżej, skoro nie dotarło do wiadomości, to już nie mój problem :)
Coritsikaela Enth:
--- Cytat: Mroczna Marysia w Wrzesień 03, 2014, 12:14:48 ---Wagon i Provi splusowali się tymczasowo bo mają wspólny interes i po to żeby nie strzelać po sobie tylko we wspólnego wroga.
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie mają. Nie wiem jaki zapijaczony ruski umysł wymyśla takie bzdury i jakim cudem to potem ludziom sprzedaje.
Swoja drogą - kto to Mroczna Marysia? :O
[WILD5] Sheridan Philips:
azell, z tego co wiem to moim staging systemem jest 4gq. A to to zbyt blisko do Catch nie jest. Obawiam się że plus jest z dużo bardziej błahych powodów. Na świecie istnieje coś takiego jak stopniowanie przymiotników. Więc wróg może być zły, ale może być też gorszy. Jeżeli i jeden, i drugi będzie w jednym miejscu będziesz starał się strzelać do tego bardziej. A że ten mniej ma ten sam plan, to należy zadbać, żeby ogień w pierwszej kolejności docierał tam gdzie powinien. I tak to działa - dzięki plusowi overview - cele. Bez nowego deploymentu. Bez zmian doktryn, bez sov wara (pomijam przypadek postawienia TCU gdy TEST zjebało i zrzuciło sova w systemie). Także błagam - zanim zaczniesz puszczać wodze fantazji, spytaj się kogoś kto rzeczywiście wie co się dzieje z RUS RUS o sytuacje ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej