Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
nowa wielka wojna?
Anthar:
Jak usunac Provi z mapy bez uzycia wlasnych capsli?*
*Z pozdrowieniami od C0venu dla Provi
Mroczna Marysia:
--- Cytat: azell w Wrzesień 03, 2014, 12:30:29 ---Każdy ma jakieś wady
Jeżeli nie grasz w EVE od wczoraj to pierwsze dwa są faktem dokonanym chyba że w provi normalne jest strzelanie do kogoś ze standingiem +10
tak btw pulsowanie się z ruskimi to ostatnio bardzo popularna metoda na eksmisję do low sec albo npc 0.0
Ps. Zgaduje bo jakoś ciężko było tobie wpisać ticker pod nickiem
--- Koniec cytatu ---
Żeby była jasność, ewentualna eksmisja Provibloku jest mi tak samo obojętna jak ewentualna podobna eksmisja kogokolwiek na mapie. Pokręciłeś fakty na początku tematu więc poczułam się w obowiązku ich naprostowania. Ja wiem że tu nikogo nie obchodzą suche fakty z gry, jedynie "kto ma większego", ale jak to mawiał klasyk - czasami człowiek musi bo sie udusi ;)
azell:
więc trochę ci nie wyszło to prostowanie.
Jako rentier potrzebuje czasem wojny. Liczę że mój rentierski sojusz zmieni deployment z okolic geminate na immense i też weźmie udział w klepaniu ruskich. Co do nawiązania do większego to tu chodzi nie wygraną bo mam w d4 provi block ale szansę na jakieś walki. CFC jak nie rzuci o minimum 50% pilotów więcej to nie wydokują więc może na południu coś się będzie działo
Co do AT to wybierz jedno z trzech PL, HYDRA, Nulli (kolejność nie przypadkowa)
Anthar:
--- Cytat: azell w Wrzesień 03, 2014, 12:55:59 ---więc trochę ci nie wyszło to prostowanie.
Jako rentier potrzebuje czasem wojny. Liczę że mój rentierski sojusz zmieni deployment z okolic geminate na immense i też weźmie udział w klepaniu ruskich. Co do nawiązania do większego to tu chodzi nie wygraną bo mam w d4 provi block ale szansę na jakieś walki. CFC jak nie rzuci o minimum 50% pilotów więcej to nie wydokują więc może na południu coś się będzie działo
Co do AT to wybierz jedno z trzech PL, HYDRA, Nulli (kolejność nie przypadkowa)
--- Koniec cytatu ---
Przeciez FC sie Wam wypalili.
Progolegenda widze czesciej jak farmi mordusowe misje niz na poludniu.
azell:
PGL i jakiekolwiek farmienie czegokolwiek :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej