Eve Online > Dyskusje ogólne

Alliance Tournament XII

<< < (36/51) > >>

Jakub Trokowski:
Dobre, salut: o7

--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 08, 2014, 14:22:16 ---smutni hejterzy
--- Koniec cytatu ---
To ciekawa wrzuta... :)

Isengrim:
Czego jak czego, ale Nulli dobrej propagandy graficznej nigdy nie brakowalo.

Gratulacje, zwlaszcza dla Francuza. Ja osobiscie jestem pod wrazeniem ze ekipa z sov-holding alliance zaszla tak daleko pokonujac roznych ~elitepvperow~

Zsur1aM:

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 07, 2014, 22:21:08 ---Wzruszająca deklaracja. Jaka szkoda, że z dupy.
Bo jakoś na starcie AT nie pisałeś że Camele zwyciężą.

--- Koniec cytatu ---

???

Moge sie mylic bo nie gram juz od jakiegos czasu ale kamele aka turn left to afair trzon zeszlorocznego Exodus. ktore zajelo na AT11 3cie miejsce o ile pamiec mnie nie myli, wiec rzeczywiscie ciezko bylo sie domyslic ze w tym roku tez powalcza.

GlassCutter:

--- Cytat: Zsur1aM w Wrzesień 09, 2014, 22:26:48 ---Moge sie mylic bo nie gram juz od jakiegos czasu ale kamele aka turn left to afair trzon zeszlorocznego Exodus. ktore zajelo na AT11 3cie miejsce o ile pamiec mnie nie myli, wiec rzeczywiscie ciezko bylo sie domyslic ze w tym roku tez powalcza.

--- Koniec cytatu ---

No cóż Zsur, najwyraźniej fakt że jakaś ekipa jest ścisłą czołówką pvp w EvE od kilku ładnych lat nie robi wrażenia na kolegach centralowcach.

Theronth:

--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 09, 2014, 23:19:00 ---No cóż Zsur, najwyraźniej fakt że jakaś ekipa jest ścisłą czołówką pvp w EvE od kilku ładnych lat nie robi wrażenia na kolegach centralowcach.

--- Koniec cytatu ---
Bo zdecydowana większość zjadaczy anomek patrzy po tickerach, a z nicka kojarzą Garmona i Shadoo.
Yago Kto? Dali-co? Bob jaki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej