Eve Online > NoobGarten
Multitasking ?
Coritsikaela Enth:
Będziesz dobry... za 5 lat 8)
GlassCutter:
Są tez patologie takie jak ja które graja jedna postacią, a na pytania dlaczego nie maja altów odpowiadają tylko ironicznym drgnięciem wargi.
MuadDib:
--- Cytat: F0SQ4SHI w Sierpień 04, 2014, 09:09:39 ---Hmmm... no ok.
A proszę mi powiedzieć czy posiadanie mimo wszystko jednej postaci do wcześniej wymienionych prac jest do przyjęcia ? Co się wiąże z tym, że jednym main charem chcę zajmować się industry, exploration, pvp itd ? Jest to jednoznaczne z tym, że w każdej z tych dziedzin ze względu na skillowanie będę kiepski ?
--- Koniec cytatu ---
Kiedys uwazalem ze posiadanie tylko jednej postaci w zupelnosci wystarczy.Maina nie moglem ogarnac a co dopiero kilka charow.Zycie jednak zweryfikowalo, ponieważ jak sie okazalo dysponowanie wieksza uloscia charow otwiera nowe perspektywy oraz zwieksza mozliwosc zarabiania ISK.
Takze im szybciej zaczniesz zabawe z kilkoma altami tym lepiej.
F0SQ4SHI:
Dobra ! To w takim razie stworzę alta związanego z PvP/PvE :). Skupię się na dwóch postaciach, nie ma co szaleć :P
Gaunt:
--- Cytat: F0SQ4SHI w Sierpień 04, 2014, 10:18:54 ---Dobra ! To w takim razie stworzę alta związanego z PvP/PvE :). Skupię się na dwóch postaciach, nie ma co szaleć :P
--- Koniec cytatu ---
Dwie postacie są jak najbardziej optymalne :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej