Eve Online > Dyskusje ogólne

Evernus - nowe narzędzie do obsługi marketu i zarządzania zasobami

<< < (10/18) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 18, 2014, 20:46:28 ---Z *.deb jest ten problem, że nigdzie nie ma jeszcze Qt z patchem (zmergowałem go do 5.4 dopiero), więc nijak zależności się nie da zrobić dobrze.

--- Koniec cytatu ---
Hmm... Ja zdołałem skompilować Evernusa używając jedynie paczek dostępnych w repo Ubuntu,
Mógłbyś sprawdzić, czy mój build posiada błąd o którym mowa? (mam same uziemione konta).

Pete Butcher:

--- Cytat: ManganMan w Sierpień 18, 2014, 20:55:10 ---Hmm... Ja zdołałem skompilować Evernusa używając jedynie paczek dostępnych w repo Ubuntu,
Mógłbyś sprawdzić, czy mój build posiada błąd o którym mowa? (mam same uziemione konta).

--- Koniec cytatu ---

Żeby sprawdzić, trzeba używać. Jeśli będzie się wywalał w losowych momentach przy importowaniu, to błąd jest. Jeśli nie nałożyłeś patcha i Evernus korzysta z domyślnego Qt, to błąd masz na 100%.

ManganMan:

--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 18, 2014, 20:56:44 ---Żeby sprawdzić, trzeba używać. Jeśli będzie się wywalał w losowych momentach przy importowaniu, to błąd jest. Jeśli nie nałożyłeś patcha i Evernus korzysta z domyślnego Qt, to błąd masz na 100%.

--- Koniec cytatu ---
No to jestem ciekaw czy ten error się kwalifikuje:

--- Kod: ---FOREIGN KEY constraint failed Unable to fetch row: REPLACE INTO asset_value_snapshots (timestamp, character_id, balance) VALUES (:timestamp, :character_id, :balance)
--- Koniec kodu ---
Zaznaczam że robię to na sucho (nie mam postaci do zarządzania).

EDIT: Sprawdziłem, nie kwalifikuje się (mam identyczny na buildzie windowsowym).
Czy jest jakiś chętny user linuxa z aktywnym kontem żeby przetestował mój build?

Pete Butcher:

--- Cytat: ManganMan w Sierpień 18, 2014, 21:03:50 ---No to jestem ciekaw czy ten error się kwalifikuje:

--- Kod: ---FOREIGN KEY constraint failed Unable to fetch row: REPLACE INTO asset_value_snapshots (timestamp, character_id, balance) VALUES (:timestamp, :character_id, :balance)
--- Koniec kodu ---
Zaznaczam że robię to na sucho (nie mam postaci do zarządzania).

EDIT: Sprawdziłem, nie kwalifikuje się (mam identyczny na buildzie windowsowym).
Czy jest jakiś chętny user linuxa z aktywnym kontem żeby przetestował mój build?

--- Koniec cytatu ---

O dobry przypadek brzegowy znalazłeś. Będzie naprawione za 5min :)

ManganMan:

--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 18, 2014, 21:05:50 ---O dobry przypadek brzegowy znalazłeś. Będzie naprawione za 5min :)

--- Koniec cytatu ---
Czyli moja paka może już iść do śmieci...

EDIT: Masz literówkę ;)

--- Cytuj ---Uwaga! Odczyt cache jest uważany za szarą strefę. Z jednej strony CPP określiło, że łamie to zasady orkreślone w EULA; z drugiej stwierdzili, że będą karać graczy tylko, jeśli będzie to powiązane z niedozwolonymi czynnościami, np botami.

Czy chcesz kontynuować?

Jeśli wybierzesz 'Tak' przyjmujesz na siebie pełną odpowiedzialność za jakąkolwiek karę CPP może na Ciebie nałożyć, jeśli zmienią swoją politykę.
--- Koniec cytatu ---
To jest CCP ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej