Eve Online > Dyskusje ogólne

Evernus - nowe narzędzie do obsługi marketu i zarządzania zasobami

<< < (6/18) > >>

Lukas Rox:
Fajne! Wrzucam zaraz linka na Torchwood Archives, i postaram się napisać posta o Evernusie ;-)

Pete Butcher:
Tak na wszelki jeszcze tutaj wrzucę instrukcję http://evernus.com/help/#source_code_compilation_linux

ManganMan:

--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 07, 2014, 22:25:36 ---Tak na wszelki jeszcze tutaj wrzucę instrukcję http://evernus.com/help/#source_code_compilation_linux

--- Koniec cytatu ---
Dzięki wielkie - jeszcze raz wykonam kompilację i odpalę tak dla pewności.
Co do patcha:

--- Kod: ---libqt5xmlpatterns5-private-dev
--- Koniec kodu ---
posiada wymieniony wadliwy plik:

--- Kod: ---/usr/include/qt5/QtXmlPatterns/5.x.x/QtXmlPatterns/private/qitemmappingiterator_p.h
--- Koniec kodu ---
Przy okazji przyjrzę się temu plikowi.

PS: @Pete: Ja nadal będę próbował kompilować Ninją, bo zależy mi na czasie (ostatnio nie mam go za wiele).

Pete Butcher:

--- Cytat: ManganMan w Sierpień 07, 2014, 22:50:01 ---Dzięki wielkie - jeszcze raz wykonam kompilację i odpalę tak dla pewności.
Co do patcha:

--- Kod: ---libqt5xmlpatterns5-private-dev
--- Koniec kodu ---
posiada wymieniony wadliwy plik:

--- Kod: ---/usr/include/qt5/QtXmlPatterns/5.x.x/QtXmlPatterns/private/qitemmappingiterator_p.h
--- Koniec kodu ---
Przy okazji przyjrzę się temu plikowi.

PS: @Pete: Ja nadal będę próbował kompilować Ninją, bo zależy mi na czasie (ostatnio nie mam go za wiele).

--- Koniec cytatu ---

Z tego, co wiem normalnie ludziom działa na Linuksie, więc nie powinieneś mieć problemu, jeśli wymagania są spełnione.

Doom:
Mangan kreuje nam tuwizerunek pingwinowego geek'a, naprawdę sądzisz że u kogoś takiego linux (pomińmy moją opinię o systemie i oludziach którzy go używają bo ktoś im polecił a którzy nic o nim nie wiedzą [podobnie jak o produktach apple])jest normalnym linuxem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej