Forum Gry > Inne gry

Gildia Role Play - Guild Wars 2

<< < (17/41) > >>

Xar:
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli: Zapowiedź eventu RP "Patologia Instytucji"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t1_0xxi_Oes[/youtube]
AIWE.EU

cortey:
ten temat to jedna wielka patologia

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 11, 2015, 08:08:14 ---Internet spaceshipz iz seriouz businezz... ;)

A bardzo poważnie to tak. Skomplikowanie, skala i możliwości jakie mają gracze są nieporównywalne z żadnym innym MMO i dlatego ta gra nadal żyje po 12 latach od premiery. Żaden jej równolatek nie przetrwał.
Jak tego nie widzisz, to mało jeszcze widziałeś. Baw się w GW póki Ci się nie znudzi, co jak mówią koledzy powyżej a ja się zgadzam, w końcu nadejdzie.

--- Koniec cytatu ---

Żaden argument, Guild Wars wciąż żyje i ma sie świetnie. Ma jeden z lepszych team pvp ever.

Filip Bonn:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 13, 2015, 19:32:21 ---Żaden argument, Guild Wars wciąż żyje i ma sie świetnie. Ma jeden z lepszych team pvp ever.

--- Koniec cytatu ---
Żaden argument.

Ma się tak świetnie że jakiś czas temu łączyli serwery jeśli mnie pamięć nie myli. PvP niezłe jeśli lubi się zręcznościówki(bieganie,turlanie i skakanie to 80%pvp)   i naparzanie po klawiaturze. W sumie nic ciekawego poza tym nie ma.

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Soulscream:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 13, 2015, 20:20:25 ---Żaden argument.

Ma się tak świetnie że jakiś czas temu łączyli serwery jeśli mnie pamięć nie myli. PvP niezłe jeśli lubi się zręcznościówki(bieganie,turlanie i skakanie to 80%pvp)   i naparzanie po klawiaturze. W sumie nic ciekawego poza tym nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Dziecko jakie Ty nie jesteś do informowane, a chcesz błyszczeć.

Guild Wars generalnie nie ma serwerów. Jest jeden na region i w każdej chwili możesz się udać do innego regionu by pograć z kumplem np z NA. Serwer wspierał dystrykty do 100 osób i jak było ich za dużo tworzył nowy.

Guild Wars 2 ma serwery które wspierały tę samę technologie z GW1 jednak zamiast dystryktu, miałeś overflow, który spychał osoby z dystryktu serwera kiedy ten był pełny do dystryktu przejściowego zanim utworzył nowy. Po jakimś czasie wprowadzili megaservers, który usunął overflow, po prostu tworzy kolejny dystrykt i każdy gracz trafia do od razu go dystryktu EU. Wybierasz homeserver ze względu na logistykę i tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej