Forum Gry > Inne gry
Gildia Role Play - Guild Wars 2
Xar:
Na stronie naszej gildii: http://aiwe.eu/ pojawił się zimowy design w stylu Guild Wars!
Mam nadzieję, że się Wam spodoba.
UWAGA: Jeżeli komuś nie wyświetla nowych grafik/muzyki, to polecamy odświeżyć stronę, zresetować przeglądarkę, bądź wyczyścić pliki cookies :)
Dux:
Można na Waszym forum zamieścić wątek o EVE? >:D
Qlko1:
Postaram się utrzymać w roleplayu
Ekhem...
--- Cytuj ---Tego dnia bożek złośliwych i niechcianych wiadomości miał naprawdę zły humor. Gnom Anthar dokazywał od samego rana srając po wszelkich możliwych kątach świątyni, a wierni i niewierni darli japę na całego. Doom, bowiem pod takim imieniem był czczony, chcąc odpocząć od hałaśliwych modlitw i niemodlitw wyszedł poza mury swojego kościoła. Wtem, na drzwiach dojrzał trzy bezpośrednio umieszczone po sobie modlitwy napisane dziecinnym, aczkolwiek starannym pismem trolla. Rozsierdził się wielce, bo w świętym piśmie jasno stoi co wolno, a co nie.
- Zaprawdę powiadam Wam, nikt nie będzie ze mną w ch*ja walił - zakrzyknął objawiając się maluczkim.
I rozstąpiły się niebiosa, a na ziemię spadł wielki BANHAMMER miażdżąc trollową wioskę.
--- Koniec cytatu ---
BTW
Kiedyś graliśmy w małym gronie w RPG. Mistrz gry rzucił w jaskini jakieś cholerstwo. Mnich miał na szybko rzucić jakąś modlitwę czy klątwę i krzyknął "ZAPIERDOL IM PANIE!" :P tak mi się przypomniało.
Xar:
--- Cytat: Dux w Listopad 26, 2014, 15:51:26 ---Można na Waszym forum zamieścić wątek o EVE? >:D
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, że tak :) Tylko oczywiście trzeba należeć do gildii :D
Mamy specjalny dział "Inne gry", w którym dyskutujemy o wielu tytułach. Do tego znajdują się tam także osobne poddziały dla Świata Mroku, Warhammera, czy Marvela, w których to również nasi gracze organizują sesje RP.
--- Cytat: qlko1 w Listopad 26, 2014, 15:56:29 ---Kiedyś graliśmy w małym gronie w RPG. Mistrz gry rzucił w jaskini jakieś cholerstwo. Mnich miał na szybko rzucić jakąś modlitwę czy klątwę i krzyknął "ZAPIERDOL IM PANIE!" :P tak mi się przypomniało.
--- Koniec cytatu ---
I zadziałało xD?
Pienias:
--- Cytat: qlko1 w Listopad 26, 2014, 15:56:29 ---Postaram się utrzymać w roleplayu
Ekhem...
BTW
Kiedyś graliśmy w małym gronie w RPG. Mistrz gry rzucił w jaskini jakieś cholerstwo. Mnich miał na szybko rzucić jakąś modlitwę czy klątwę i krzyknął "ZAPIERDOL IM PANIE!" :P tak mi się przypomniało.
--- Koniec cytatu ---
Hahaha zaplulem monitor
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej