Forum Gry > Inne gry

Gildia Role Play - Guild Wars 2

<< < (23/41) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Luty 14, 2016, 23:16:17 ---Xar, jak sam pisał ma 16 lat. Jest to wiek fascynacji takimi grami, ja też mając kiedyś 16 lat fascynowałem się niektórymi grami tego typu.

--- Koniec cytatu ---

Pieprzysz jak potłuczony, w grach mmo nie ma skali wieku który jest dobry lub zły. Znam gości koło 50 grających w GW.

VonBeerpuszken:
Wszystko jest kwestią gustu. Osobiście, mimo że klimaty fantasy kompletnie mnie nie pociągają, nie uważam że są czymś gorszym.
Po prostu dziwi mnie upór kolegi we wrzucaniu tu "newsów" z tej gry, gdy został wiele razy poinformowany, mniej lub bardziej dosadnie, że nikogo to nie interesuje.
Owszem, zareklamować jakąś grę, proszę bardzo, od tego jest dział "inne gry". Dzięki temu można dowiedzieć się o czymś nowym. Ale bądźmy szczerzy, wrzucanie "newsów" z jakiegoś bicia bossa na forum o tematyce hard S-F?... bardzo proszę o odrobinę powagi.
Chciałbym zobaczyć reakcję graczy GW gdybym zaczął na ich forum wrzucać codzienne newsy z np. inwazji Goonów na Provi (niedawno się dowiediałem co mnie ominęło  >:()

Filip Bonn:
Nie chodzi o samo 'fantasy' ale o sposób podania tego. Często zbyt infantylny. Sam chętnie zagralbym w trudne klimatyczne dark fantasy.

Soulscream:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 15, 2016, 10:01:46 ---Nie chodzi o samo 'fantasy' ale o sposób podania tego. Często zbyt infantylny. Sam chętnie zagralbym w trudne klimatyczne dark fantasy.

--- Koniec cytatu ---

To sobie pograj w Gothica i załóż wątek.

Filip Bonn:
Gothic to nie MMO, poza tym średni jak dla mnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej