Forum Gry > Inne gry
Gildia Role Play - Guild Wars 2
Xar:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 31, 2014, 12:42:26 ---A ja ostatnio szukam domku w GW2, może nie jestem roleplayer ale lubię sobie pobiegać. Myślę, że Cie zaczepie któregoś wieczora :-).
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 31, 2014, 15:49:41 ---Xar a osoby, które nie roleplayą bierzecie do gildii ?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, wolałbym czegoś takiego uniknąć. Wypada jednak w mniejszym, bądź większym stopniu interesować się grą fabularną (roleplay).
Z jednej strony my mamy trochę przesyt osób - staramy się trzymać 70/80 - nie więcej, a z drugiej myślę, że trudno byłoby Ci się wkręcić w naszą gildię, jeśli nie masz zamiaru grać RP :> Wiadomo, nie tylko tym żyjemy i udało nam się zbudować naprawdę fajną społeczność, ale myślę, ze mógłbyś nie czerpać w 100% z tego, co oferuje gildia.
Tak czy inaczej mogę Ci śmiało polecić inne - raczej fajne - gildie. Gdybyś napisał kilka dni temu to na pewno wysłałbym Cię do Shonen - oni się prezentowali bardzo dobrze, ale doszły mnie słuchy, ze zawiesili działalność.
Z innych gildii warto zainteresować się Guardian Brigade. Tak jak my bawią się w GW2 od samych początków, do tego czasem się spotka ich tu czy tam, a i nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek nas trollowali podczas RP :P Raczej rzucili dobrym słowem, więc wydaje się być naprawdę w porządku gildia. Wyślę Ci na PW ich stronę, czy jakiś kontakt.
No chyba, że faktycznie chciałbyś się sprawdzić u nas i przejawiałbyś jakieś zainteresowanie RP, to wtedy można się śmiało zgłosić. Rekrutację prowadzimy na stronie: Aiwe.eu pod zakładką /forum/ :)
Soulscream:
Ok, dzięki :-)
Asag:
Ja ostatnio kupiłem GW 2 i mnie nawet wciągnęło ale żaden ze mnie roleplay. Pogram dłużej to może mi się znudzi ale na razie mam co robić więc sobie gram casualowo.
Xar:
Nie wiesz, czy jesteś godzien miana "Aiwe"?
Chcesz poznać znaczenie nazwy gildii?
Wejdź do przedsionku - www.przedsionek.aiwe.eu
Qlko1:
Herezje waść prawisz, kłamstwa same i bezeceństwa. Nie uświadczysz tu portali, ostrzy jak psu jajca na wiosnę świecących, jeno wormhole i działa gaussa., Umykaj więc z forum, ino chyżo, bo Cię pachołkom oćwiczyć każę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej